[]

seneler önceden tanımadığın birini bulmak

Şimdi bu ne demek? Şöyle anlatmaya çalışayım:

Geçen senelerde stajım için italya'ya gidecektim, Roma, ordan aktarma ile final. Biletim var ok. Uzun süredir uçağa binmemişim herhalde ki, bi zamanlama hatası mı oldu neyse, anlayabilmiş değilim nasıl yaptım onu, uçağı kaçırdım. donakaldım o anda.

Ayılınca böyle bi panik, napicaamı şaşırdım. hani tatil olsa bi çözümü düşünürüm, ama kişisel bişi de değil, okul vasıtasıyla gideceğim stajımın bi ayağında dev problem.

Neyse,
Ben orda çaresizlik, korku ve panik içindeyken oralarda yer görevlisi italyanlara derdimi anlattım. Bi kadın "banane" tarzında davrandı. (En normal tepki)
Bi adam da, ilgilenicem dedi. Bekledim. Bi süre sonra çağırdı. Bi sonraki, artık kaç sonra bilmiyorum, aynı hedefe bi uçakta yer varmış /ayarlamış. Bilet kesti verdi.

Ya yazarken bile inanamıyorum, hani tamamen benim suçum olan bişeyde, karşımdakinin "banane, versin parayı tekrar" diyebileceği bişeyde böyle yapması, hayatımda unutamadığım, her italya konusu ya da uçak ile hatırladığım bişey oldu.


Soru şu, ben bu adamı nasıl bulurum?
Çok değerli bişey çünkü, karşındakinin halini anlayıp ekstra bir olanak yaratıp iyilik yapmak. Karşılığını veremem ama en azından o kişiye bunu orda söyleyemedim, ben ölmeden önce söylemek isterim.

İnsanların ne zaman nereye uçtuğumu tutan DEV bi database var mı?
Bende bilgi yok çünkü.

 
Havalimani isletmesine mail atabilirsin.

X tarihi, saat su civarlarinda
Havalimaninda y gate i etrafinda calisan tipi soyle olan kisiye tesekkur etmek istiyorum, kim oldugu database inizde var mi diye sor ama yillar gectiyse zor yani bence.
  • kuehles blondes  (08.12.16 13:57:36) 
şu an ben şok. bana otobüsü kaçırtıp yeni bileti 2 kat fiyata çakan italyanlardan bahsediyorsun değil mi? külese katılıyorum havaalanı yer işletmesini kim yapıyorsa onu bulup mail atman gerek.


  • cekilmis gayfe  (08.12.16 14:04:41) 
Roma hava alanında oldu bu olay. Roma işletmesi dimi, uçak değil?


  • neynep  (08.12.16 16:08:06) 
Gate filan yok ki bacım, sene 2009 mu ne. Biletim kaydım yok elimde.

@gayfe ivit ya <3
  • neynep  (08.12.16 16:09:31) 
(mobildeyim)
Ayrıca insanlık turnusolu resmen: yetkin dahilindeyken, kimse sana neden yaptın demeyecekken bi insanı zor durumda bırakacak şeyi inisiyatif kullanıp engellemek

  • neynep  (08.12.16 16:32:10) 
roma'da işleyiş nasıl bilmiyorum ama genelde yer hizmetlerini başka firmalar yapar. 2009'daysa hiç kastırma bence :)


  • cekilmis gayfe  (08.12.16 17:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.