[]

gidiş dönüş uçağın gidişine binmeyip dönüşüne binmek?

gidiş dönüş bilet almıştım fakat gidişi erkene çekmek durumundayım, gidişe binmeyip dönüşe binsem herhangi bir sıkıntı vs. olmaz değil mi?




 
Olur. Dönüş bileti yanar.


  • old possum  (08.12.16 12:27:24) 
olur gidişi kullanmaz isen dönüşü kullanamazsın.
ama gidiş uçağını erkene çektiysen ve gidiş kısmını kullanırsan dönüşte sıkıntı yaşamazsın.

Kısaca gidişi de dönüşüde o uçak bileti ile yapmalısın.
  • basond  (08.12.16 12:28:46) 
arkadaşların da dediği gibi gidiş yoksa dönüş de olmaz (No Show deniliyor)
onlar ne zekidir var ya, yedirirler mi hiç sana bir kuruşlarını. :))

  • Coolius  (08.12.16 13:06:31) 
Gidişe binmeyecekseniz arayıp, erken gitmek zorundayım yeni bilet aldım gidişi iptal etmek istiyorum diyebilirsiniz.Ben aktarmada yanacağını biliyorum ama gidiş dönüşte sorun olduğunu bilmiyordum.Siz yine de garanti olsun diye arayıp bi yönü iptal edin.


  • i am a legal alien  (08.12.16 13:31:44) 
Ayrı duyuru açmayayım da buradan sorayım: Neden böyle bir uygulama var ki?


  • chicha  (08.12.16 13:34:26) 
@chicha

Gidis donus bazen tek gidisten daha ucuza denk gelebiliyor mesela. Tek yon ucusun kac kez gidis donusten daha pahali oldugunu gordum. Traditional havayollarinda tabi.

Ama sirf bu degil, adam ucagini dolu ucurmak istiyor, senin gelmeyecegini bilse o bileti tekrar satisa acip daha pahaliya satacak filan.
  • kuehles blondes  (08.12.16 13:44:24) 
şimdi thy'yi aradım, promosyonel bilet olduğunu, ancak gidişi iptal edip 10 tl iade sağlayıp dönüşü kullanmanızı sağlayabiliriz dedi.

bu tip durumlarda müşteri hizmetleri ile görüşmek faydalı olabilirmiş, o yüzden bu notu buraya düşeyim.
  • kivanc1  (08.12.16 14:00:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.