[]

4. Geleneksel Duyuru Yılbaşı Hediyeleşmesi #3 Çıkartılanlar ve Yeni Eşler

GÜNCEL DUYURU! EŞİNİZ DEĞİŞMİŞ OLABİLİR

3. etabımız eşi ile iletişim kurmayan arkadaşları çıkartıp yerlerine yeni eşler tayin ettiğimiz etap.
Bu etapta eşleştiğiniz kişi ile 11 Aralık gecesine kadar iletişim kurmanız gerekiyor. O güne kadar iletişim kurmayan kişiler yine etkinlikten çıkartılacak. Boşta kalan eşlerine varsa yeni eş bulacağız, yoksa gönüllü takımı aracılığı ile hediyeleri gönderilecek.

Hediyeleşme etkinliğinden çıkartılanlar:

bir sevgi faresi jamal
castle in the air
hebanon
hırçın tırtıl
khul
mizore
ruhi mucerret
shefucks
skyfaller
tiny penny
tlg
your best teacher is your last mistake

Bazı arkadaşlar bir taraf ile görüştükleri halde diğer tarafla iletişim kurmadıkları için çıkartıldılar. O yüzden ya ben eşimle konuşmuştum, şimdi neden çıkartıldı/çıkartılmışım diyen olur ise sebebi bu.


Yeni eşleşme listesi (sadece değişiklik yapılanlar için)

kuehles blondes - captainimsi
passion rules the game - isott
qxgviper - kuehles blondes
innerbliss - bilmemnehaldeyim
runfor - suicides underground
denhia - manuel mandalina
odiyus - kasvetlikutlama
EyLüL Kizi - tufi
cikmaz sokaktan gelen cocuk - wish you were beer
bilmemnehaldeyim - passion rules the game

İsmi ilk sütunda bulunanlar yine hediye gönderecek olan taraflar, ikinci sütundakiler de alıcılar.

Kısa bir liste ama hata yaptıysam yazın lütfen. Listede olmayıp kendi eşleşmesinde sorun olanlar da bana mesaj ile ulaşabilirler.

Eşlerle görüşüldükten sonra yine bir önceki duyurudaki gibi görüştüm/ulaştım vs. tadında bir cevap yazmanız buraya şükela olacaktır.

Bu eşleşme faslı tamamlandığında gönderimler için güncel duyuru açacağım tekrardan, takipte kalın :)

Sevgiler.

 
mesaj attım eşime :)


  • passion rules the game  (08.12.16 12:54:15) 
Captainimsi ile iletisim kurdum, qxgviper da benle iletisim kurdu.
Iyiyiz biz :D

  • kuehles blondes  (08.12.16 13:41:01) 
Hediye alacağım @manuel mandalinaya mesaj attım. Cevap geldiğinde düzeltme yapacağım.

@manuel mandalina geri dönüş yaptı.
  • denhia  (08.12.16 15:25:52 ~ 15:48:09) 
@denhia'nın mesajını aldım, iletişimdeyiz.


  • manuel mandalina  (08.12.16 15:43:05) 
@passion rules the game ile iletisime gectik.


  • isott  (08.12.16 17:20:52) 
@kuehles blondes benimle iletişime geçti, ben @ripolip ile iletişimdeyim zaten ilk günden beri, o yüzden sıkıntı yok.


  • captainimsi  (08.12.16 19:31:42) 
Mesaj attim ve geri donus aldim.


  • runfor  (08.12.16 21:59:52) 
eşlerim ile iletişim kurduk, sorun yok.


  • qxgviper  (08.12.16 23:29:31) 
Bugun girebildim anca :( viper a dondum ama gec kalmisim. Ozur dilerim herkesten.


  • ruhi mucerret  (09.12.16 08:21:29) 
hediye göndereceğim kişiye mesaj attım.
ilk konudan bana hediye gönderecek kişi (tuborg yeşili) iletişime geçti benimle.

  • odiyus  (09.12.16 21:50:36) 
@esther pazartesiyi bekleyin, yeni duyuru açacağım gönderimlerle ilgili.


  • buff  (09.12.16 22:37:37) 
Amerikada yasayan varsa ben hediye gonderebilirim :)


  • compumaster  (09.12.16 22:40:18) 
eşlerim ile iletişim kurduk, sorun yok.


  • kasvetlikutlama  (10.12.16 03:45:25) 
eşleşmek için 2. aşamada iken 2 defa mesaj attım. asla dönüş olmadı.

hediyeleşenler için kibar bir etkinlik olabilir.
ancak 2.aşamada çok geç bir aşama da değildi. bir cevap bekledim hali ile. benim gibi başka kişiler de vardı sanırım.

yeni eş kabulu olmayacağı kibar bir şekilde duyuruya eklenebilir yahut mesaja cevapla dönülebilirdi.

bu umarsız tavrınız hiç hoş değil.
  • mobydick  (10.12.16 14:13:02 ~ 14:13:17) 
Şimdiye kadar hediyeleşme etkinliği ile ilgili 3 duyuru açtım. Pazartesi 4. duyuruyu da açacağım. Her bir farklı duyuruya bütün aşamaların kurallarını yazmak manalı değil, hatta aksine kafa karıştırıcı olabiliyor. 1. aşama için açılan duyuruda 28 Kasım'dan sonra katılım alınmayacağı açık bir şekilde belirtildi.

Bana 1 sefer mesaj atmışsınız. Etkinlik sebebi ile mesaj kutum dolup taşıyor, arada gözden kaçan mesajlar olabilir. Ve şu anda özellikle mesajlarımı açıp baktım, sadece sizin mesajınıza cevap vermemişim. Hatta kitaplaşma etkinliğini bizimki ile karıştırıp bana mesaj atan da çok fazla kullanıcı oldu; onlara bile tek tek cevap verdim. Kaldı ki 28 Kasım'dan sonra katılım alınmayacağı kuralı etkinliğin içerisinde bütün bir organizasyonun olmazsa olmaz kurallarından biri olarak (sonsuza kadar katılım almak söz konusu olamayacağına göre) ortaya konulmuş bir hakikat. Okuyabilen herkesin kafa karışıklığı yaşamadan anlayabileceği derecede açık ve seçik. Bu açık ve seçikliğe rağmen ısrarla katılmak için attığınız mesaja doğrusunu söylemek gerekirse cevap vermek zorunluluğu taşımıyorum.

Sizin de 1. aşamadan sonra katılım alınmayacağı net olarak belirtilmesine rağmen bu yokmuş gibi davranmanız, bu yerici tavrınız, bütün bir etkinlik için verilen emeği hiçe sayan hiç bu cevabınız hiç hoş değil ve beni çok da üzdü. Neyse ki yapılan bir eylemin herkesi mutlu etmesinin mümkün olmadığını bilen bir insanım, bu sebeple kafama takmamaya çalışıyorum yine de.
  • buff  (10.12.16 14:56:49) 
1. etkinliği görmemiştim.

emek konusunda haklı olabilirsiniz tabi.

ancak bu konu tamamen bir gönüllülük esasına dayanıyor. ve böyle bir platformda bu gibi durumlar uğraşan kişiyi (bir noktada) tatmin de ettiği için emeğinizden ötürü size müteşekkir olamayacağım.
  • mobydick  (10.12.16 15:00:53 ~ 15:11:37) 
Sizin ya da herhangi birinin bana müteşekkir olmasını beklemiyorum, hatta istemiyorum. Bu komünal bir etkinliktir, ben sadece bir parçasıyım. Verilen emek derken de kendi emeğimi değil katılan herkesin emeğini kastediyorum.

Etkinlik baltalanmadan katılımcıların hediyelerini tatlı tatlı alıp vermeleri, ufak da olsa mutlu olmaları da kişisel tatminim için yeterli. Zannedersem herkesin arzusu da bu yöndedir.
  • buff  (10.12.16 15:50:31) 
dönemedim kusura bakmayın çok yoğundum demek (bukadar kısa demeniz dahi kafiydi) yahut ek katılım alınamayacağı 1.aşama gözünden kaçanlar için 2. aşamaya da eklenebilirdi demek bukadar zor olmamalı idi.

1. aşamayı görmediğim için duyurunun altına da yazmıştım. cevabımı tiklememeyi düşüne kadar 28 kasıma kadardı diye sert bir cevap dahi atılabilirdi. belli ki ısrarımın sebebi 28 kasıma kadar olduğunu bilmemem. tamam yoğundunuz cevap veremediniz anladım.

ancak şuanki ilk cevabınızdan itibaren de hemen bir savunma ve saldırma durumu oldu.

ben dahil burdaki herkes emeğinizin farkında. tek kişilik bir emek olmadığının da farkında. bu gönüllü bir etkinlikti ve demek istediğim bu sebebten emeğinizi defalarca dillendirmeniz hoş olmadı. duyurudan kaç kişinin sizin katkınızla hediyeleşeceği düşünüldüğünde muhteşem bir haz duygusu ve pozitif feed back durumu söz konusu. hatta belki de emeğinizin karşılığını alacağınız kadar.

ben sadece bir sorunu dile getirmeye çalışmıştım. ama sert tavrınız karşısında çok mu yanlış yaptım diye düşünmeye başladım.

önemli değil ama. sorun yok. anlıyorum.
  • mobydick  (10.12.16 16:19:38) 
Emeğimi" değil "emeği" dillendiriyorum. Defalarca değil ilk kez yapıyorum ancak gerekirse defalarca da yapabilirim çünkü buradan olumlu beklentisi olan insanların çabalarını gözetmek durumundayım. Ayrıca kişisel olarak bana yöneltilen "umursamaz tavrınız hoş değil" gibi bir çıkışın, sonrasında gelen "size müteşekkir olmayacağım" şeklinde bir cevabın karşısında savunmaya da geçmek durumundayım. Buna ek olarak bu tarz mevzularda şöyle yapsaydın demek de pek manalı değil. Çünkü ben de aynı şekilde size daha iyimser olup mesajımı görmemiş olabilir diye düşünseydiniz ve tekrar mesaj atsaydınız ama siz duyurunun altına yazmayı tercih ederek hem kişisel olarak bana hem de etkinliğe saldırdınız diyebilirim; bu atışmanın sonu gelmez.

Duyuruların her birinin başlıklarındaki #1, #2 gibi numaralar kişiler geriye dönüp ne ne zamanmış bakabilsinler diye var. Bir etkinlikte problemlerin yaşanması çok normal. Ben de sıradan bir insan olarak hata yapabilirim elbette. Ancak şu anda dile getirmeye çalıştığınız sorun sizin ilk duyuruyu görmemiş olmanızdan kaynaklanıyor; dolayısıyla etkinlikle ilgili bir sorun olarak nitelendirmek ne derece mümkündür, sorun olarak nitelendirilse bile kaynağı nedir, sorulması gereken sorular bunlar.

Her neyse. Tartışmayı burada daha fazla uzatmak doğru olmuyor. Bu duyuru farklı bir amaç için açıldı. Söylemek istediğiniz başka şeyler var ise mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
  • buff  (10.12.16 17:44:50) 
hediye alacağım kişi ve ben çıkartılmışız. birbirimize yollamayı teklif ettim (:


  • khul  (11.12.16 00:27:54) 
eşim olan wish you were beer'a mesaj attım. geri döndü. sıkıntımız yok.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (11.12.16 17:01:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.