[]

Kız erkek mevzusu

hoşlanılan kişiyle diyalog güzel devam ederken, kişinin hareketlerinin size karşı biraz soğudunu hissettiğinizde tavrınız ne oluyor ? Ulan tam bu iş olacak derken iş sadece kafa selamına ve bakışmalara dönerse nasıl davranmak daha doğru, umursamamak mı, yoksa üzerine mi gitmek gerekir ?




 
Sevgili olmak istiyorsan belli bir noktadan sonra niyetini belli etmen gerek. Hoşlandığı kızla üç ay mesajlaşan adamlar var. Gerek yok böyle şeylere. Muhabbet uzadığı için soğumuştur.


  • dissendium  (07.12.16 22:11:24) 
valla çoğu adım benden geldi zaten, ilgisini çektim ama net bir yant alamadım olumsuzda deil çok da olumlu da değil. bu arada hanımımız spor salonunda hoca biraz ego var yani. ortamda malum spor salonu.


  • czn  (07.12.16 22:17:43) 
Zormuş. Geriye yaslanan rakibi açmak zor iş. Modern futbol bile henüz buna çare bulamadı buna. Ki futbol gibi de değil senin iş, sürekli atak yapmak da ters tepebilir.
2 0 diyorum. Gol yok iki tane sıfır

  • klar  (07.12.16 22:26:49 ~ 22:27:59) 
Madem kız senden uzaklasmis o zaman sen de üzerine gitme kizin. Ters teper yoksa kiz iyice uzaklasir. Biraz zaman ver kıza düşünsün. Bi baksin seni özlüyor mu


  • pozitif pekistirici  (07.12.16 22:27:17) 
Belki kızın canı sıkkındır, belki bu sıralar morali bir şeye bozulmuştur. Hemen kişisel alma soğuk davranışlarını.

Yanlış yönlendirmek istemiyorum seni ama ben birinden çok hoşlanmaya başlarsam ona genelde çok soğuk davranırım. Niye bilmiyorum, yanındayken çok kasıyorum kendimi ne diyeceğimi bilmiyorum. Bazen yüzüne bile bakmıyorum. Keşke bu kadar utangaç olmasam...

Gerçi normal insanlar hoşlanıyorlarsa belli ediyorlar tabii. Belki de kız gerçekten bir nedenden ötürü soğumuştur senden. Bence birkaç hamle daha yap sen baktın gördün kızda ışık yok sonra umudu kes ve yoluna bak.
  • köstebek kurabiye  (07.12.16 22:32:16) 
5 senedir spor salonlarinda tecrube edinmiş biri olarak salon aşkları yalandır diyorum. Illa da israr edeceksen vur kac taktiği ile bir sor, "naber?" diyip "neyin var"a getir konuyu çaktırmadan. Bu senin agzinin laf yapmasına ya da yazışma ile soracaksan muhabbet becerilerine bağlı. Zaten "naber?" Sorusundan başlayarak verdiği cevaplar seni yönlendirir. Ilgisimi çeken sensen ve durumu buraya kadar getiren yine sensen ben fazla uğraşma derim.


  • karacigerim vur kadehlere  (07.12.16 22:40:11) 
Sen geri çekil, duruma uygun olanı o görünüyor, ışık varsa o gelir zaten. İki tarafta da ışık varken kavuşamamak 1800lerde kaldı.


  • manuel mandalina  (07.12.16 22:49:21) 
Cevaplar ilk hafta devamını getiriryodu muhabbetin. Sosyal medyadan takipleşme salonda biraz daha ilgi alaka vardı ama son günlerde dediğim gbi her karşılaşmamızda tebessüm var ama muhabbet ilk olduğu gbi heyecanlı gitmiyor gbi. Mesela dünde ben biraz geri çekildim, bakışma ve kafa selamıyla devam ettik , ara sıra lonuşma evresine geliyoruz bakışlar kaçıyor gbi. Tuhaf b idurum :)


  • czn  (08.12.16 11:11:30) 
Biraz fazla ilgi alaka dan dolayı havaya mı soktum acaba..


  • czn  (08.12.16 11:17:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.