[]

Cevrenizde sevgilisi

Yası oldugu halde sevgilisi olmayan, olmasını da istemeyen kisiler var mı cevrenizde? Aseksüellerden bahsetmiyorum tam olarak arada cinsellik olabilir ama sevgili, eş vs istenmiyor.Kendinizden de örnek verebilirsiniz.Benim arkadasm var 35 yasında, inanılmaz bi ortalamayla mezun oldu, 8 yıl dubaide üst düzey bi pozisyonda calıstı, yakısıklıdır da ama is sevgilige gelince istemiyor, boguluyorum yapamıyorum diyor. Herkes sasırıyor cocuga ama olabilir yani bence.




 
he var ben


  • cekilmis gayfe  (07.12.16 21:02:31) 
@cekilmis gayfe

Biraaz daha detay, yas nedir? kac yildir sevgili yok vss:)
  • basubadelmevt  (07.12.16 21:03:36) 
var, yalnızlığa alışan insan belli bir yaştan sonra daha da 'kimseyi çekemez' oluyor. normal.


  • asisamus  (07.12.16 21:05:42) 
Yaş 28 .
Yalnızlık 10 ya da 11 yıl.
Arada sıkıldığım zamanlar oluyor ama genel olarak huzurluyum.
  • mutekebbir  (07.12.16 21:14:14) 
ben.
25 m
yaklaşık 1 senedir yok
huzurluyum ama o hayatı özledim gibi gibi
  • cokponcik  (07.12.16 21:42:38 ~ 21:43:26) 
28 e. Hobiler edinip hayattan birey olarak zevk alıyorsan, bos zamanlarını keyifli aktivitelere seni hem entelektüel, hem sosyal hem de fiziki boyutta geliştiren uğraşların varsa ve hayatını kendi başına kurduysan şayet karşına çıkan kişilere fazla kapılmadan zaman geçirmek sevgililikten evladır. Doyumu yüksektir.


  • karacigerim vur kadehlere  (07.12.16 22:34:25) 
eşcinsel arkadaşım var. dışardan bakınca sevgilisi yok. erkek.


  • humat  (09.12.16 19:31:30 ~ 19:33:40) 
var. benim. ayni sekilde boguluyorum. ilk bulusmada havuzda ayagima kramp girmis gibi suyun dibine cekiliyorum hissi doguyor. kacarak uzaklasiyorum genelde.


  • bim tribi  (09.12.16 22:02:31) 
sevgililiği gerektiren koşullar bir araya gelmiyorsa insanın neden sevgilisi olmalı ki zaten? böyle bir yaşam kuralı mı var? :) annelerin "oğlum/kızın evlensin de mürüvvetini görelim" şartlı zihniyetinden bir farkı yok yani.


  • matrix  (09.12.16 22:06:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.