[]

Tecrübesizlik ve plan yapma becerisi ve şiir

Sevilen kişi bir hatun kişi. Şiirle çok ilgisi olduğunu düşünmediğim yeni nesil bi instagram twitter kuşu(Çok da abartılı olmamakla birlikte). Bu kişiyle daha önce hiç konuşulmamış ve sadece bakışma usulü bir ilişki düzeyinde kalınmıştır(bakışmalar boş değildi. yanındaki arkadaşlarıyla birlikte arada beni gözlerlerdı).Zatıalim de bu işi gidip konuşarak halledemeyecek kadar tecrübe ve mabad yoksunu bir insandır. Bu iletişimi kurabilmek için sözlerin gücüne güveniyorum. Ayrıca bu işte kıza yavşayan 1 kişi daha vardır. Daha önce hiç twitter vs kullanmamış biri olarak sahte bir twitter hesabı açıp divan edebiyatından sevdiğim şairlerin gazellerini mesnevilerini ona özelden mesajla gönderip iletişim kurmak ne kadar işe yarar? Rahatsızlık verecek bir durum sayılmaz sanırım?




 
şiire ilgisi olmayan insana divan'la mı girilir allasen, sosyal medyada popüler olmuş turgut uyar cemal süreya falan paylaş. tipine bakıp beğenmezse bi faydası olmaz, o yüzden sana avantajı olan bir hamle olmaz şiir. tipine güveniyorsan önce güzel bi profil yarat, arkadaş/takipçi yap öyle yürü; dediğin gibi kuşsa 50 takipçili bi profil çok güven de vermez.


  • baba jo  (07.12.16 12:55:22) 
Baba jo +1

Bitti hocam o şiirle yürüme devri :) puan bile kaybettiriyor hatta ilk aşama için. Senden hoşlandığını düşünüyorsan çok kasma, normal arkadaş gibi konuş önce sonra ufak ufak belli edersin kendini. Ayrıca kendin ol sahte profil ne yahu hakkatten hiç anlamıyormuşsun bu işlerden benden beteri de varmış :))
  • kemence  (07.12.16 13:14:10 ~ 13:16:18) 
Yapabileceğin en saçma şey o olurdu.

Şimdi herhangi bir kadına sosyal medyada yürüyen sayısı fazla oluyor hele bir de twitter/instagramda belli sıklıkta paylaşımı varsa/hesabı gizli değilse. Karşındaki de saf ya da aşırı yüzüne bakılmayacak/asosyal vs. bir tip değilse bunların hiçbirini ciddiye almıyordur. Hele de sahte bir hesaptan gelen mesajı, bu mesnevi falan da olsa. Güldürecektir sadece.

Dünyanın en çekici şeyi özgüven. Madem bakışma ve boş olmadığına inanılan bir bakışma söz konusu, yürü arkadaşım. Araya da birisini falan koyma, direkt yüzyüze halledemiyorsan kendi sosyal medya hesabından düzgün ve normal bir şekilde konuşmayı denemelisin. İlk lafı durup dururken atamam ben diyorsan son paylaştığı şeyle ilgili bir şey düşünüp dm'den yürümeyi seçebilirsin.
  • patiska  (07.12.16 13:16:18 ~ 13:17:51) 
Bazen kendimi baya yaşlı hissediyorum bunları okuyunca. Ya bu hanımlar duygusal otantik şeylerden hoşlanmıyormuydu? Hep mi tip vs özellikler bin basar?


  • sack jparrow  (07.12.16 13:52:23) 
@sack jparrow son cevabınıza ithafen: siz bu kadınla daha önce konuşmamışsınız; tanışmıyorsunuz, peki siz hangi özelliğinden hoşlandınız? sizi bu kadar düşündürecek ve çekimserliğe itecek kadar önemli ne gibi bir özelliği var? dış görünüş bu durumlarda tabii ki önemli...
arkadaşlarıyla beraber bakıyor demişsiniz, bu bir yere çıkmaz zannımca fakat grubuyla beraber hareket eden biriyse sahte twitter hesabı açarak şiir vb "romantik" yöntemlerle yürürseniz arkadaşlarıyla arasında alay konusu haline gelirsiniz. kaldı ki sahte bir twitter hesabını kimse umursamaz.
direk gidip merhabalaşmak, hangi ortamı paylaşıyorsanız (işyeri, okul vs) o ortam hakkında bir konu açmak en insancıl ve tehlikesiz yöntem... tanıdıktan ve size karşı bir eğilimi olup olmadığını kesin biçimde anladıktan sonra romantik işlere yönelin derim ben.
  • mizore  (07.12.16 15:09:40) 
@mizore Direkt böyle yaklaşmak ürkütür yani?


  • sack jparrow  (07.12.16 15:43:22) 
@ jrr tolkien hayrani Bir defteri kapattık o zaman sanırım:(


  • sack jparrow  (07.12.16 18:21:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.