[]

araç önerisi

sizce hangisi ?

1- mercedes a180 amg
2- wv scirocco
3- volvo v40

aracı kullananların artı ve eksi görüşleri, tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.

 
şirokko apaçi arabası olduğu için direkt eliyorum.

diğer iki seçeneği kullandım ama kimse benden volvo konusunda objektif olmamı beklemesin. volvoya binince kendimi tankta seyahat eder gibi hayal ediyorum ben. fanboyluk derecesinde bir hayranlığım var, o yüzden oyumu gözü kapalı volvoya veriyorum.
  • naberabi  (06.12.16 18:21:10) 
ben de mercedes a 180 kullanıcısı olarak oyumu gözü kapalı ona veriyorum. mercedes kalitesi diye bir şey var bence.
scirocco apaçi arabası +1
volvo da 50 yaş üstü arabası gibi geliyor bana.
  • sta  (06.12.16 18:24:10) 
şirokkoyu kasa olarak çok beğeniyorum ama herkes apaçi arabası olarak değerlendirdiği için çekimser kalıyorum. yolda görünce içim gidiyor yine de.

@sta, a180de renault motoru var diyorlar. şuan için megane 3 kullanıyorum. düz mantık kurarsak motor gücü aynı mı iki aracın ?

volvo'nun sağlam araba(tank) imajı cezbecidi. ama servis ağının kısıtlı olduğu için öneren pek yok.
  • gezer tozar zayiflatir  (06.12.16 18:37:58) 
a180 kesinlikle. 7 ileri otomatik şanzımanının etki tepkileri şahane ve motora uyumu başarılı. dizelinde renault motoru var ancak torku daha yüksek. benzinlisi mercedes'in kendi motoru. araç renault megane 4 (dikkat 3 değil) ve infiniti qx30 ile akraba alt yapı olarak. araçta pişman olmazsın ama lütfen amg paket alma :)


  • rain when i die  (06.12.16 18:53:33) 
@rain when i die, 'ama lütfen amg paket alma :) ' peki neden ?


  • gezer tozar zayiflatir  (06.12.16 19:03:39) 
çok çirkin gözüküyor. standart görünüm daha sakin ve hoş emin ol :) sadece görünüm modifikasyonuna da karşıyım ayrıca. onun da etkisi var.


  • rain when i die  (06.12.16 19:05:47) 
amg paket kullanıyorum kesinlikle amg al.


  • sta  (06.12.16 19:06:35) 
teknoseyir.com

teknoseyir.com

tam olarak istediğim bu. türkiyede var mı bu kasa ?

edit: amg a45 4matic imiş bu :$
  • gezer tozar zayiflatir  (06.12.16 19:22:24 ~ 19:25:34) 
160lık manuel rokko olsa şimdi ne güzel olur ha, NE APAÇİLİKLER YAPILIR ne gazlanır :')

Ne mersonun adına yakışmayan (A,B,CLA,GLA hepsi aynı) iç malzeme kalitesi, zamanla oluşan trim sesi, amg lerin sırf janjanı için run flat lastikle birleşince şehir içindeki o dayanılmaz sertliği..

Ne o volvonun taa fokus II. den kalan (yıl 2004 olması gerek) eskimiş ama hala "sağlam, tank gibi" zannedilen alt yapısı, o ağırlıkla başa çıkamayan süspansiyon sistemi.. 1.6 dizelindeki motor ve şanzımanı söylemiyorum bile!

Edit: aradığın (git: www.carmagazine.co.uk )
  • bir3iki7  (06.12.16 19:23:33 ~ 19:26:20) 
sciroccolar yağ yakıyor ve dsg sorunu var diye biliyorum.

v40'ı ford platformu kullanıyorlar diye beğenmiyorlardı

a180 en ideali gibi duruyor. tamamen sanayi sitesi efsaneleri bunlar bu arada. ne kadar doğru bilmem.
  • drystedb efficacious  (06.12.16 19:48:02) 
scirocco proje aşamasındayken murat günak volkwagen şef tasarımcısıydı. hangi senede kaldığını artık sana bırakıyorum arabanın :)

---------

bu arada runflat lastiklerin yanakları standart lastiklerden daha sert. bu yüzden de yol tutuşu, viraj kabiliyeti o kadar yüksek değil. ancak runflat lastiklerini eskitince gider standart lastik alırsın. ama yedek lastiğini nereye sokarsın onu bilmiyorum.

bu da günümüz modern arabalarının ortak problemi. çoğu tam boyutlu yedek lastik koyacak yer bile bırakmıyor. runflat ile patlamaya karşı geçici çözüm bulup, ekstra - tam boyutlu yedek lastik ağırlığı ve maliyetiyle uğraşmıyor.
  • rain when i die  (06.12.16 19:55:22) 
mercedes a serisi ve volvo kullandım, önerim bu ikisinden biri. fiyat performans açısından volvo, ikinci el açısından mercedes, konfor açısından volvo, performans açısından mercedes falan diye gidiyor. beklentilerine göre seç, ama ben olsam volvo alırdım. ikisi de çok güzel arabalar.

sıfır alınacaksa volvo, çünkü mercedes a180 amg fiyatı 336.000 iken volvo v40 en dolusu 164.000. biri diğerinin iki katı, o kadar paraya değmez.
  • babilbaligi  (07.12.16 11:12:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.