[]

nabız ölçerin olayı nedir?

arkadaşlar yine sıkıntıdan alışverişe vurdum kendimi ve yine hiç ihtiyacım olmayan bir şeyi almak üzereyim: nabız ölçer! düzenli olarak bisiklet, yüzme ve koşuyla uğraşıyorum bu nabız ölçerin eksikliğini hiç hissetmedim aaa nabzım kaç acaba diye hiç merak etmedim. sizce de gereksiz değil mi ne işime yarayacak bu alet beni ikna edin almamaya:/




 
yağ yakımı için nabız önemli, nabzın kademeleri var(tam kademe denmez ama) şurayı oku.
uvfitness.net

  • baba jo  (06.12.16 15:18:58 ~ 15:19:33) 
@baba jo, matematik öğretmeni olmak lazım sanırım nabız ölçmek için:)


  • yazar yazmaz yazan yazar  (06.12.16 15:22:36) 
nabız ölçen kol saatleri falan oluyor. telefonla vs haberleşip telefondaki sanal koçu bilgilendiriyor. telefon bu nabız hareketlerini sürekli tuttuğu için yavaşladın nabzın düştü hızlan falan deyip direktif veriyor.
teknoseyirde bu gibi cihazların kullanımına dair video vardı.
profesyonel sporcu değilsen ya da öylesine spor yapıyorsan gereksiz.
  • sutlu nescafe  (06.12.16 15:32:00) 
ben çok ölçerim ya :/

ta gençliğimden beri ritim bozukluğu vardı. ondan sebep. telefonun kamerasından ölçen uygulamalar da gayet doğru ölçüyor. o yokken de saatle bakardım.
  • supergirl  (06.12.16 15:53:45) 
Yaptığın sporun süresini, harcadığın kaloriyi, yaktığın yağı, en düşük ve en yüksek nabız sayını aklında tutup sorduğunda söyleyen şirin alet. Kalbinle ilgili sorunun varsa, kalori hesaplarıyla bir ilgin varsa ve özellikle HIIT çalışma yapıyorsan gerekli bir alettir. Su altı basınca mukavimliği ve yakındaki nabız ölçerle frekans karışmama özellikleri fiyatlarını arttıran özelliklerdir. Başka soru?


  • oguz altun  (06.12.16 16:47:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.