[]

Alarm müziği önereceğim

m.youtube.com

Ben bununla uyanıyorum, çok iyi de güzel de oluyor yani, denemenizi tavsiye ederim. Teşekkürler


 
Ben bunu duysam uyanmam, hayallere dalarım. Üstelik benim günlerim böyle güzel uyanacak kadar kadar mükemmel değil. Günlerim mutlu uyanışları hak etmiyor yani. Bende bu duygu çok ağır basıyor ya, mutlu değilsem kitap bile okuyamıyorum. Halbuki oku işte daha mutlu olacaksın, az da olsa... ama yok. İlla o karamsarlığın içine mutlu anları sığdıramıyorum. İlginç...


  • _goddard_  (06.12.16 01:56:28) 
müzikli alarm sevmiyorum ben. alarm, alarm gibi olmalı. ancak sabahları şu tarz dinlerim: soundcloud.com bisikletle sağlıyorum ulaşımımı. sabah şu müzik kulağımda cehenneme de gidiyor olsam keyif alırım herhalde.

hah bir de bu, eskiden uyandıktan sonra hazırlanırken bunu dinlerdim: www.youtube.com (sesi kısın biraz, gece gece küfretmeyin bana)

yani uyarılmam gerekiyor benim. klasik müzik olmaz. yoksa debussy ile güzel uyunur, satie ile tatil sabahı keyif kahvesi içilir. gönderdiğin müzik de aynı şekilde, iyi gider o tür sabahlarda. ama onun dışında uyanırken insan biraz rahatsız da olmalı bence. soğuk duş da keza iyidir.
  • philus  (06.12.16 02:16:09 ~ 02:36:18) 
www.youtube.com

normal günlerde bununla uyanıyorum, tavsiye ederim.

ama çok uykusuz kalacağım bir geceyse ve asla uyuyakalmamam gerekiyorsa üç alarm falan kuruyorum yine de her ihtimale karşı.
  • blatta hiberna  (06.12.16 02:23:08) 
ben bunu işitsem kaba etimi diğer yana devirip daha derin uykucuklara dalarım.


  • setra  (06.12.16 03:41:32) 
Sanah bunu duysam intihar ederim.


  • sckxyss  (06.12.16 08:22:16) 
alarm dediğin böyle olmalı, kalkınca insanı dans ettirmeli.

www.youtube.com
  • babilbaligi  (06.12.16 08:42:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.