[]

Boğaz ağrısı acil iyileşme metodları

Gençler Selam!

Annem çok ciddi bir ameliyat geçirecek ve benim boğazlarım çok ağrıyor. Hasta olmamam lazım ona geçmemesi açısından. Az evvel bal ve zencefil yedim fakat şu hastalık başlamadan yollayabileceğim bir yol var mı?

Yutkundukça iğneler batıyor!

 
Ben de aynı durumdayım. Sürekli sıcak bir şeyler iç. Dünden beri çay içmeyen ben, üç bardak çay, iki bardak sıcak çikolata içtim, şu an daha iyi ama burnum akmaya başladı. Bir de dinlenmek gerek. Yapacak bir işin yoksa uyu.


  • dissendium  (06.12.16 00:41:08) 
yemeklerden sonra tuzlu su ile gargara yap. yatmadan önce de tekrarla.


  • sttc  (06.12.16 00:47:53) 
Aynı durumdaydım, elma sirkesi, su ve soda karışımını sık sık gargara yaparak atlattım. Arada da Tantum Verde kullandım.


  • creepy  (06.12.16 00:58:11) 
Çay iyidir, açık içip ya da limonla rengini açıp. Ben moskof gavuru gibi boğazlara inmeye çalışan bir alerjik burun akıntısını nane limon, çay, limonlu çay,karabiberli çay ile def ettim, boğaz kaygan, nemli ve sıcak kalınca tahribat azalıyor.


  • kargn  (06.12.16 01:09:14) 
karışık bitki çayı, bal iksirine ek olarak yatmadan önce ve kahvaltıdan sonra 1 kapsül nurofen veya theraflu alıyorum. varsa antiseptik ağız spreyi, yoksa verilen tariflerdeki gargaraları uygulayarak sürece yardımcı olabilirsiniz. hastalığın aşamasına göre 3 gün içinde geçiyor genelde.


  • desdenova34  (06.12.16 01:13:42) 
(bkz: umca)


  • vercingetorix  (06.12.16 01:15:32) 
Sarımsak yutun. Bütün halinde 1 dişi hap gibi yutarsanız kokmaz. Hemen üstüne limon suyu için.
Ben sarımsağı yutamadım antibiyotik kullanmak zorunda kaldım:( ama ablam, annem hep böyle atlattılar.
Geçmiş olsun.
  • megalomaniac  (06.12.16 01:19:54) 
sabah öğle akşam theraflu + sabahları bal


  • isimsiz uye  (06.12.16 01:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.