[]

vücut geliştirme yapmamış erkekler tırt mı geliyor?

Bugün işyerinde bir kadın arkadaş benzer bir şey söyledi. Vücut geliştirme derken terminatör gibi değil tabii kastettiği ama artık diğer erkeklerin hiç çekiciliği yok göbeğini kaşıyan adam gibi falan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz hanımlar özellikle erkek arkadaşlarınız kaslı adonisli filan mı, diğerleri tıfıl kalıyormuş artık öyle diyorlar? Çekiciliği çok mu düşürüyor?




 
günlük hayatının belirli bir bölümünü diğerleri tarafından nasıl göründüğünü düşünerek ve bunun için çabalara girerek geçirenler bana tırt geliyor. Kas kas olanlar ya da ördek pozlu selfiler ya da yere bakan pozlar ya da soğuk kuul bakışlar için 545646 tane fotoğraf çekenler. Önüne, işine bakanlar daha çekiciler bana göre.

edit: biraz @mutekkebir biraz @köstebek kurabiye'nin dedikleri. Kendine özen ve nezaket önemli.
  • neynep  (05.12.16 22:26:54 ~ 22:35:01) 
Düzgün vücut iyidir tabii ama doğal olması lazım spor salonunda öyle tipler var ki midem bulanıyor neredeyse.
Çok mühim bir etkisi yok bence.
Karakter, nezaket çok mühim.
  • mutekebbir  (05.12.16 22:30:06) 
Tamam, terminatör gibi olmasına gerek yok. Balon gibi şişmiş kaslar bana çekicilikten çok uzak görünüyor ancak belli oranda kas, uzun bir boy ve düzgün bir duruş her zaman tercih sebebidir benim için. Yani evet, göbekli bir adamın hiçbir çekiciliği yoktur gözümde. Ben kendime bakıyorsam, kendimi salmıyorsam karşımdaki erkekten de aynısı beklerim.


  • köstebek kurabiye  (05.12.16 22:32:19) 
Hayır. Bir insanın kendine bakması çok güzel ama birlikte rahat rahat yiyip içeceğim birisini tercih ederim, sabah 4 yumurta sonra ne biliyim haşlanmış tavuk ve sade soda içinde limon dilimi arayan birisindense. Genelde vücut geliştirenler çok takıntılı oluyorlar.

Ha ikisini de yapabilen dengeleyenlere saygım sonsuz o ayrı.

Vücut kitle endeksi normal sınırlarda olsun yeter.
  • patiska  (05.12.16 22:43:57) 
Vücut geliştirmeyle uğraşan erkeğin hayatı anlamsız diye düşünüyorum. Bana göre çok itici.


  • yaren  (05.12.16 23:12:31) 
spor salonunda kafam kadar kol kası yapmış erkekler itici ve yukarıda yazılanlara katılıyorum. neden itici buluyoruz, çünkü tavırları da o yönde bu adamların. böyle maço, şiddet yanlısı falan. "kasım var, döverim" diye bağırıyorlar elli metre uzaktan. ben karşımdaki adamdan sakinlik ve huzur isterim, atarlı olmasını ve biri küfür etti diye kavga çıkarmasını değil.

ama. ama :) sağlıklı olmak için spor yapan adamlar var ya, onlar işte bir tane. spor onları mutlu ve zinde hissettirdiği için spor yapıyorlar. olayları kas değil. gövde gösterisi değil. sadece göbekli bir adam olmak istemiyorlar. ya da adam gibi spor yapıp sonra gönül rahatlığıyla biraları patatesleri götürmek istiyorlar. o adamlar muhteşem.

çevremdeki arkadaşlarımın çoğu spor yapıyor. ama spor salonuna gitmeyip sahilde koşuyorlar, bisiklete biniyorlar, basket oynuyorlar vs. hiç spor yapmayanlar da fazla yemiyor. göbekli adam pek kalmadı sanırım.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (05.12.16 23:39:26) 
@e bana nick birakmamissiniz zalimler, senin gösterdiğin adamda yağ yok doğru dürüst, neredeyse sırf kas adam, omuzlar yumru gibi çıkmış, kollarda damarlara kadar belli, üstüne hayvan gibi karın kası var. Hacimli değil sadece eleman.


  • noluyo yaa  (05.12.16 23:44:54) 
Ağırlık kaldıran bir herif eğer işi doğru ve yeterli yapıyorsa postürü düzgün olur, istirahat halindeyken nabzı düşüktür, çömelmesini doğrulmasını bilir, çoluğunu çocuğunu musibetlerden koruyacak kadar kuvvetlidir, vücut koordinasyonu daha iyidir, yediklerine dikkat eder ve bu konuda sıradan erkeğe göre daha iradelidir, cinsel hayatı şüphesiz daha renkli olacaktır ve yaşlanıp karnabahara dönüşme süreci gecikecektir.
Bunların nesi kötü?
Mesela bu da benim favori erkek şeklim
www.miataturbo.net
Bu adam dururken sıskayı şişmanı hafif göbekliyi seçen kadını doğal seçilim affetmez.
  • kargn  (06.12.16 00:25:40) 
erkekte tipe bakıyor musunuz muhabbetine döner bu konu.

hayır diyip üstüne kitap derecesinde yazı yazarlar, dışarıda hemen hepsi tav olurlar :)

"karakter, nezaket çok mühim" demiş birisi. olabilir tabi de bişey iddia etmekten kolayı da yok yani, bundan beridir kimsenin herhangi bir konuda düşüncesini merak etmiyorum
  • isimsiz uye  (06.12.16 00:59:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.