[]

sizde benim gibi hissediyormusunuz

akpli insanların yönetime geçtiği yada bir şekilde yönetime yetki verdiği bu ülkede ülke genel olarak bilim, sanat, eğitim gibi kaygılardan ve olgulardan uzaklaşmışken şöyle benim gibi düşünen insanların olduğu ama herkesin kolayca giremediği bir çatı altına gireyim diyor musunuz? daha doğrusu ekşiye girdiğinizde böyle hissediyor musunuz. en azından tamamı olmasa da çoğunluk olarak aydınlık görüşe sahip değil miyiz.. bilmiyorum doğrumu ifade ettim..




 
Yok hissetmiyorum. Herkesin kolayca giremediği çatı nedir abi ya. Harvard Üniversitesinden falan bahsetmiyorsan o topluluktan hayır gelmez zaten. Demokraside nitelik değil, nicelik önemlidir. Şunu bir öğrenemedi insanlar. Hala bir elit olma çabası var. AKP'den kurtulmak istiyorsan meydanlara çıkıp halkın saygısını kazanacaksın ve ülkeyi daha iyiye götürmek için seçimde oy isteyeceksin. Bu ülkede bundan başka hukuki bir çözüm yok. Aydınlık falan bunlar boş laflar. Sen Dostoyevski'nin adını bile duymamış birinin oyunu kazanabildiğin kadar başarılısın.


  • dissendium  (05.12.16 21:12:08 ~ 21:12:41) 
hissetmiyorum. sırf beraber takılmak için benim gibi düşünen çok sayıda insana niye gerek duyayım, zaten ben varım benim gibi? ha ama toplumda benim görüşümde çok sayıda insan olsun, sonra iktidara gelip bugünkü halimizin sorumlularını bir bir öttürelim isterim.


  • zgrydn  (05.12.16 21:22:23) 
Yazım kurallarını kullanmayanların yazılarını okuyamıyorum, aynı çatı altı filan da hiç istemem :( doğrumu


  • neynep  (05.12.16 21:27:13) 
hayır, hissetmiyorum.
doğru da ifade etmediniz. o kadar imla hatasıyla aydın biri olduğunuzu nasıl düşünüyorsunuz?
-siz de benim gibi hissediyor musunuz?
-akp'li
-ya da
-ilk cümlede virgül kullanımı olması lazım.
-ilk cümlede tırnak içinde alıntılama yapmanız güzel olurdu.
-ekşi/ekşi sözlük özel isim.
-... hissediyor musunuz?
-... değil miyiz?
-doğru mu

(burada, ekşi sözlük'ten kalma alışkanlıkla, çoğunluğun yaptığı gibi küçük harfler kullanmanız es geçilmiştir.)
  • m e b  (06.12.16 00:27:45) 
Üst perdeden görmek,
Aşağılamak,
Kendini bir şey sanmak.

Daha da yazardım ama uykum var ve hastayım.

İmla kurallarına çok da şeyetmemek gerek hele ki böyle bir mecrada.

Yukarıda yazılanları es geçer ve daha naif insanlarla etkileşim içindw bulunursan, biraz huzurlu bir ülkede olduğumuzu düşünür, dolayısıyla da mutlu hissedebilirsin.

Ben aynı çatı altında olmak istemem.
Farklılıklar her zaman güzeldir. En kötüsü bile. Onaylamasam da şu durumları.

Çok umurundaysa eğer, ulaşabildiğin insanları kazanmaya çalışmalısın. Onun da görüşüne saygı duyarak.

Bilim ve sanat zaten hiç önemli olmadı bu coğrafyada.
  • makarnacanavari  (06.12.16 01:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.