[]

Diz kıkırdağı için glucosamine

Dizimde zayıflama varmış kıkırdakta. SDOktor şu ilacı verdi:


www.formsaglik.com


hayvanların özgürleşmesini savunduğum için, bu ürünü kullanmam imkansız. Alternatif olarak türkiyede bir şey bulamadım.

Solgarda bu var

www.solgar.com.tr


vegan mı emin olamıyorum ve aynı işlevi görür mü diye de.


Glukosaminin işe yartyıp yramadığı konusunda da tam emin olamadım.


www.mrvitamins.com.au
www.quora.com
www.ncbi.nlm.nih.gov

bu gibi yerlere göre işe yarıyor.


Nerden nasıl alabilirim?

bu mesela

scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net

bu kadar ürün var aslında pazarımızda

www.gittigidiyor.com


bitkisel yok hiç gördüğüm kadarıyla.

 
onun veganı vardı diye biliyorum. kullanalı çok oldu ama işe yarıyor mu araştırmalarım sırasında böyle bişey okuduğumu hatırlıyorum. biraz daha araştır istersen.


  • manuel mandalina  (05.12.16 23:15:15) 
TÜrkiyede veganını bulamadım. yurtdışında var.


  • Cursed Chico  (05.12.16 23:57:37) 
Glukosaminin işe yarayıp yaramadığı tartışmalı bir konu. Doktorlar da kendi aralarında ikiye ayrılmış. Güvenilir kaynaklarda da açık şekilde dışarıdan alımının faydalı olduğu test edilmiş ve onaylanmıştır demiyor.
Ben bu konudaki makaleleri okuyanı epey oluyor yeni gelişme var mı bilmiyorum. www.ncbi.nlm.nih.gov burada benim anladığım olumlu etkisi var görünüyor, yan etkisi yok denecek kadar az ve etkilerin plasebo olması mümkün diyor gibi.

  • creepy  (06.12.16 00:05:50) 
Evet napacağım bilmiyorum

steptohealth.com

buraya göre lysine öenrmişler

One of the most important amino acids for the rapid regeneration of cartilage is lysine. It is responsible for absorbing calcium and producing collagen that rebuilds damaged tissue


olayım şu benim, koşayım bir şey yok bir kaç km. eğileyim bir kaç set squad. başlıyor. ya da merdiven çıkınca.
  • Cursed Chico  (06.12.16 00:18:11) 
Çapraz bağ yırtığı nedeni ile ben de merdiven inip çıkarken zorlanıyorum. Uzun süre ayakta da kalmak zor oluyor. Koşmayı denemedim. 70 - 80 km bisiklet sürebiliyorum bu halimle. Hatta bisiklet bana iyi geliyor gibi.


  • creepy  (06.12.16 00:21:15) 
DOktor çapraz bağ yırtığı değil dedi ama öyle gibi belirtilere bakınca.


  • Cursed Chico  (06.12.16 00:30:47) 
yazı da var


  • Cursed Chico  (06.12.16 00:35:31) 
  • Cursed Chico  (06.12.16 00:35:35) 
Çapraz bağ yırtığı MR ile kesin olarak belirleniyor. Ben MR çektirdim, kısmi yırtık olduğu için ameliyat olmayı düşünmüyorum. Siz de MR çektirseniz faydalı olur, teşhis açısından.


  • creepy  (06.12.16 00:46:34) 
mr + 2-3 film çektirdim. adam bir şey yok dedi sadec aşınma varç.

kağıtta da sıvı artımları medial mesinsküs anterior gibi bir ş sürü şey yazıyor oysa. anlamıyorum tabi.
  • Cursed Chico  (06.12.16 00:50:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.