[]

İtalya için tavsiyesi olanlar

Arkadaşlar 1 haftalıgına italyaya gidiyorum haftaya aklımda roma napoli pompei sorrento amalfi sahillerini görmek gibi şeyler var. Roma da 3 gün,sonrasında napoliye gideyi orda bir gün sonra allah kerim diyorum. bu konuda önerisi olan beri gelsin. Ayrıca 2 sorum var

1. benim 2006 yılında aldıgım ehliyetle orda araba kiralayabilir miyim?

2. İtalyada interneti nasıl çözelim. Hat turk telekom.

 
araba kiralayabilirsin. (kredi kartının limiti çok olsun, kiraladığının 3-4 katı fiyatı bloke ediyorlar)
romaya 3 gün yetmeyebilir. yetmez hatta. ben ki müze vs gezmeyi sevmeyen insanım, minimum düzeyde tarihi yer gezip çıkalım dedik, 4 gün kaldık romada.
internet sürekli gerekmiyorsa çoğu cafede var wireless. kaldığın yerde de vardır. yani biz interrailde böyle çözdük internet işini. onun dışında bazı operatörlerin "günlük x lira öde, hattını yurtdışında da aynı türkiyede kullandığın gibi kullanmaya devam et" kampanyası var ona da bakabilirsin. ne uzun kampanya adı oldu yalnız.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (05.12.16 17:51:20 ~ 17:53:56) 
araba kiralarsın sorun olmaz sallamıyorlar(dı)
ilk defa italyaya gidiyorsan ve de özel bir sebebin yoksa arkadaş vb. ben şahsen güney italya yerine cinque terre tercih ederdim ayrıca firenze aktarmalı. italyanca bilmiyorsanız hele.. firenze romadan güzel bir şehir bence. romadan hatta firenzeye tren de var ucuz regionale. aracı firenzeden kiralarsınız.

güney italyaya yazın gidin.
  • kveldulv  (05.12.16 18:01:03 ~ 18:01:35) 
Teşekkürler, turktelekom daki tarife italyada geçmiyor.

Kveldulv bu tavsiye rotayı değiştirecek belki, internet konusunda bir tavsiye var mı
  • gobraa  (05.12.16 18:34:50) 
1. kiralayabilirsin, k.karti limiti onemli, kiralayacagin araca gore bloke degisiyor ama siradan bir arac icin 700 euro civari.

2. en net internet cozumu hat satin almak. wind kullaniyorum ben 10 euro aylik ucret ile 3gb internet dahil konusma sms vs vs. tavsiye ederim.
  • matematik koyu  (05.12.16 18:38:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.