[]

Rimel fircasinı başka bir rimelde kullansam

Ne olur? Diğer rimel kurur mu? Son aldığım rimelin fırçasıni hiç begenmedim, eski rimelimdeki fırça iyiydi. Fırçayı yeni rimelde kullanan kimse de görmedim. Bir sakıncası var mi ki? Zaten uzun süreli kullanıyorum rimelimi, bitene kadar sürekli sinir olmak istemiyorum.

Bir de bunların zilyon tane çeşidi var, neye gore seciyorsunuz fircalarinizi?

Teşekkür ederim simdiden herkese.

 
Ben devamlı değiştirerek kullıyorum ama farklı tüpe geçerken ıslak bezle iyice temizliyorum fırçayı. Makyaj temizleme suyuyla filan da olur.

Benim kirpiklerime eski tip kıl fırça şeklinde olanlar iyi oluyor mesela. Silikon fırçalar hiç iyi yapmıyor. Bunu fark ettikten sonra hep kıl fırçalı rimel almaya başladım, sıkıntı yaşamadım ondan sonra.
  • inawen  (05.12.16 16:13:08) 
Ağzını iyice kapatamazsanız kurur, onun dışında bir şey olmaz kullanabilirsiniz. Eski fırçayı bir güzel temizleyin derim öncesinde. Rimellerin genelde 6 ay oluyor kullanım süresi, eskisi ile bulaş olmasın. Fırça seçimi içinse yorum yapamayacağım uzun zamandır beyu marka, dışı turuncu olanı kullanıyorum, memnunum.


  • dahayeniymis  (05.12.16 16:14:40) 
Neye göre seçiyorum, deneyim tek tek plastik kıl fırça tarzı türleri denedim hangisi tirpik tipime yarıyorsa onu alıyorum. Kirpiklerin nasıl? rimelden beklentin ne? uzatmak mı dolgunlukmu istiyorsun binbir çeşit tipi var, hep aynı rimel almıyorum surekli değiştiriyorum ki aralarındaki farkları göreyim.

rimelin içine lens solusyonu ekle bir kaç damla eski rimelinin içine o kurumuşluğu açıyor, yeni rimeldende sok baya karıştır transfer etmeyi dene o macunumsu rimeli eski rimeline. hoş bu yontem ile biraz hızlı kuruyor yeni rimelde.
  • eja  (05.12.16 16:41:47) 
Ben süreceğim zaman diğer sevdiğim fırçayla sürüyodum, sonra yine kendi kutusuna koyup kapatıyodum. Bişey olmuyor renkleri aynıysa.


  • megalomaniac  (05.12.16 16:45:51) 
Eja, çok sık ama fazla uzun olmayan kirpiklerim var. Normalde diğer rimel ve fırçasıyla bir kat sürünce daha uzun görünüyordu. İstediğim şey de bu aslında tam olarak.


  • fraise  (05.12.16 16:51:34) 
Uzatan rimel bakıcaksın o zaman, max factor 2000 guzel uzatıyordu, loreal ve maybeline seviyorum rimelde, maybeline cassol extreme leather black te guzel uzatıyordu kullandığım.. uzatmak sıkıntı değil rimellerde yeterki yapıştırmasın birbirine :/ tabiki dior falan demiyorum yoksa çok güzel uzatan dior var


  • eja  (05.12.16 16:57:46) 
Eja, dior'unkini de söyleyebilirsin aslında. Estee lauder'in hypnose maskarası vardı mesela, benim kirpiklerimi yapistiriyordu. Dior'a da bakabilirim.


  • fraise  (05.12.16 17:09:31) 
www.lidyana.com

kullandığım benim için en iyi uzatanı bu oldu hemde dolgunlukta veriyor

hypnose lancome un ama? hoş bnde sevmedim hipnozu çok vıcık vıcıktı
  • eja  (05.12.16 17:14:23 ~ 17:15:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.