[]

İstanbul'da Download Yapabileceğim Yerler?

Yeni laptop aldım ve oyun testleri yapmak istiyorum bir an önce ama AKK dolmaması için oyun da indiremiyorum. Steam ve torrent kullandıran download hızı yüksek olan bu işi parayla falan yapan bir yerler var mı?




 
@ardacan bu çok profesyonel kaçıyor, fiyatlar da pahalıdır diye düşünüyorum ama sağ ol iletişime geçtim yanıt bekliyorum bunlarla.

Daha uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mı?
  • hehe  (04.12.16 21:46:32) 
@ardacan 40 lira uygunmuş, tek günlük kullanımları var mı peki? Kaç saatlik bu 40 lira? Ortalama kaç mbps hız? kullanan biri olarak en iyi bilgiyi sizden alabilirim sanırım.


  • hehe  (04.12.16 21:59:12) 
saat başı ücretlendirir workinton. ayrıca hala varsa eğer cepteteb kampanyasından yararlanabilirsiniz. (ayda bir gün bedava)


  • feel the blanks  (04.12.16 22:20:15) 
Evet o kampanyayı gördüm yarın arayıp teyit ettirip salı günü gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak.


  • hehe  (04.12.16 23:32:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.