[]

ölü gibi bir insana ne önerirsiniz?

üniversite sınavı stresinden yaptığım hiçbir şeyi hissetmiyor, zevk almıyorum. özellikle haftasonları ne zaman sabah olmuş ne zaman akşam hiçbir şey anlamıyorum. sanki her şey karanlık bir sisin içinde gibi geliyor şu an.

spor yapmak dışında ne önerirsiniz? vitaminsiz mi kalmışım?

çok kötü hissediyorum kendimi ya. bazen hayat enerjimi tetiklesin diye film izliyorum, kitap okuyorum ama ı-ıh.

ben böyle değildim ya..

edit: hatta durumu şöyle özetleyeyim;

sanki içimde benden habersiz yaşayan bir sürü varlık var ve benim içinde bulunduğum stres, kaygı vs. beni bir belirsizliğe sürüklüyor. sonra bu varlıkların içindeki yatırımcılar da bana yatırım yapmıyor belirsizlik bitene kadar. mesela dopamin.. o şerefsiz hiç yatırım yapmıyor. yapsa hani düzelecek zaten. bunlar yatırım yapmayınca üretim duruyor, işsizlik artıyor. eylemciler başımda eylem yapıyor, baş ağrılar çekiyorum. gece rüyama giriyor şerefsizler. üretim yok ki..

hakkaten kafayı yemişim şunlara bak ya.. durumun vehametini anlatabildim sanırım.

edit2: aklıma geldikçe yazıyorum.. bu olayı geçen buraya da yazmıştım hasta mıyım ben diye..

geçen uzandım yatıyorum.. baktım tavanda değişik bir şey var. böcek galiba dedim.. baya da hareket ediyordu yani. ben de korkarım böceklerden falan. hemen zıpladım, orada biraz daha takip ettim. baya gidiyordu hayvan. sonra tüm cesaretimle peçeteyle bunu alır, kapının önüne bırakırım dedim. peçeteyi aldım, tavana çıktım, böceği almaya çalışıyorum. sonra baktım ki meğerse o böcek değil, kartonpiyerdeki siyah bir delikmiş..

durumun vehametini bir de bu anımla anlatayım istedim.

 
D ve B vitamini al. Devit-3 ampulü kırıp 1 lokma ekmeğe dök ye. B vitaminini de Bemiks C iyidir ondan al 2 günde 1.

Hafta sonları sabah erken kalkıyorsan mutlaka temiz havaya çık gez. Gökyüzüne bak ve sınav havasından uzaklaş. Bol su iç bi de. Bunu mutlaka yap, mümkünse her gün yap.
  • yaren  (05.12.16 01:34:04) 
  • bardakigüneşgözlüğü  (05.12.16 02:07:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.