[]

troyapr apple servis

daha önce buraya telefonunu veren var mı? izmit 41 burda avm'deki bayisine vermeyi düşünüyoruz da.

telefon günde 2-3 kere kendi kendine kapanıyor, çok hızlı ve sık şarjı bitiyor, durduk yere ısınıyor, programlar arası geçişlerde ve kamerada donup duruyor. şikayetlerimiz bunlar. büyük ihtimal değişecekler gibi. bu süreçler kaç gün sürer/sürdü?


 
ben istanbul'daki bir şubesine vermiştim telefonumu. bir haftadan kısa sürdü diye hatırlıyorum yeni telefonun gelmesi.


  • knight of cydonia  (04.12.16 17:21:43) 
sanırım direkt sıfırıyla değiştiriyorlar böyle sorunlarda? sizin de mi böyle sorunlarınız vardı?


  • rajaz  (04.12.16 17:32:00) 
evet, sabah şarjdan çıkarıp evden çıkıyordum, öğlen olmadan şarjı bitiyordu. direkt değiştirdiler yenisi ile.


  • knight of cydonia  (04.12.16 17:35:38) 
tamamdır hocam. direkt böyle söylediniz o zaman siz ve böyle rapor edildi öyleyse?


  • rajaz  (04.12.16 17:38:27) 
aynen öyle. gittim, dedim telefonum arızalı. dediler nesi var, dedim ki şarjı çok çabuk bitiyor. ha bir de ekranının bir kenarı hafifçe çıkıktı uzun süredir ama sorun oluşturmuyordu. unutmuşum onu söylemeyi. adam evirip çevirdi telefonu elinde, o kusuru da fark etti ve şarj problemi ile birlikte onu da yazdı. bir iki gün sonra aradılar, dediler telefonunuz değişecek, yenisi gelecek. yamulmuyorsam da aradıklarında gidip almıştım.


  • knight of cydonia  (04.12.16 17:45:01) 
telefonu değiştirmeme yanlısı mı oluyolar peki? sonuçta onların herhangi bir zararı vs.. yok. telefon apple'dan geliyor. yani bana tutup da testler sonucunda şarjınız bitmiyor gibi şeyler söylemezler umuyorum. çünkü gerçekten bitiyor çabucak.


  • rajaz  (04.12.16 17:53:12) 
bir kere servise verdim telefonu, onda da çat diye değiştirdiler. daha önce de ipod classic vermiştim başka bir servise, onu da değiştirmişlerdi.

servise verip de değiştirilmediği bir anım olmadığı için, veri yetersizliğinden bu soruyu yanıtlayamıyorum :)
  • knight of cydonia  (04.12.16 18:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.