[]

Hayir cevabi alinca ne yapmak gerekiyor

Konustugum bi kiz var internetten. Tanidik biri ama oyle okulda cok karşılaşamıyoruz. O yuzden internetten konusuyoruz. Ben buna aksam disari cikalim dedim. Hayir cevabi aldim. Bundan sonraki tutumum ne olmali? Israr etmeli miyim? Duymamazliktan gelip tekrar mi davet etmeliyim sonraki gunlerde? Ne yapayim?

Ekleme: Direk hayir demedi. Arkadaşımlayım dedi. Bir arkadasiyla ders calisiyor da. Ben de bu hayir demek mi oluyor dedim. Hayir demek oluyor diye cevapladi.
Bir de ben 3 4 gun once davet etmistim dışarı, o zaman da arkadaslariyla bulusacakti arkadaslara sozum var istersen sen de gel demisti ben yok demistim. Simdi de onu kastedip ben davet ettim sen gelmedin diyor. Hatta kızlara da sordum hayir demediler diyor. Ben onu ayip olmasin diye sen de gel denir ya oyle algilamistim. Meger oyle değilmiş. Acaba tek bulusmaya mi karsi?

 
neden ve nasıl hayır dediğine bağlı.


  • cekilmis gayfe  (04.12.16 16:22:01) 
bahanesiz direk hayır mı dedi ?


  • klar  (04.12.16 16:26:30) 
Direk hayir demedi. Arkadaşımlayım dedi. Bir arkadasiyla ders calisiyor da. Ben de bu hayir demek mi oluyor dedim. Hayir demek oluyor diye cevapladi.


  • gonul_isleri  (04.12.16 16:29:44) 
"Ben de bu hayir demek mi oluyor dedim. Hayir demek oluyor diye cevapladi."
burada kendini gömmüşsün.

zaten kıza mesaj atma işini kopmle hayatından çıkar.

blogs.rupturedmonkey.com
  • güneyli çocuk  (04.12.16 16:34:30) 
bahanesi varmış işte kızın ders çalışıyormuş. benim görüşüm; konuşmaya devam et. bi süre sonra tekrar sorarsın. o zaman da hayır derse ilişki samimiyetini düşürürsün yavaşça. ısrar etmek istiyorsan da bir "belki" kovala. "belki" varsa ısrar bekliyodur. sonrası da senin ısrar edip etmemene kalmış.


  • karabiber ve ejderha  (04.12.16 16:34:37) 
hayırın üzerine biraz daha konuşun 1 2 gün yani. sonra facebookta sohbet kısmından cıkar onu. whatsappta da arşivle görme hiç biyerde ki sen yazmayasın. onun yazmasını bekle. hatta bekleme işine gücüne bak, başka kızları dışarı cağır, ya da içeri çağır. ama üzersen allah belanı.. bu da aklında bulunsun.


  • klar  (04.12.16 16:42:54) 
bu hayır demek mi oluyor demeyeymişin iyiymiş. haydi kolay gelsin başka zaman görüşürüz diyecektin. neyse şimdi konuşmaya devam et, yine buluşma muhabbeti olursa teklifini sun, yine halamın götü şişti gelemem derse, sal gitsin.


  • cekilmis gayfe  (04.12.16 16:44:25) 
zorlamışsın kız da uyuz olmuş gibi. başka kızlara yelken aç.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.12.16 16:47:01) 
Inteenetten göeüşmek nedir:))
Sen başka kızlara yelken aç, ısrar falan etme..kız konuşmak isrerse konuşur zaten.d

  • pis isler muduru  (04.12.16 17:10:41) 
Reddetmemiş ki sadece işi varmıs kızın, ki daha önce seni cagırmıs. O yüzden başka bir zaman için yeniden sor , kaybetcek bişi yok.Hiçbir şey olmamıs gibi davran zaten bir şey olmamıs. Ayrıca aynı gün sorarsan plan yapmıs olabilir bir gün önceden sor.


  • lunedi  (04.12.16 19:56:13) 
o kızın sende gönlü olsa bir yolunu bulur sana tekrar teklif ettirir merak etme. şimdilik (en az 1-2 hafta) herhangi başka bir teklifte bulunma. sadece sohbet gündelik konuşma şansın olursa bunu sürdür. 2 hafta sonraki duruma-samimiyete bakarak tekrar teklif durumuna karar verirsin.


  • orpheus  (05.12.16 05:20:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.