[]

Avène vs bioderma vs la roche posay

Normalde bioderma'nin hassas ciltler için olan serisini kullanıyorum, memnundum. Son 6 aydır saçma bir sekilde sivilcelenmeye başladı yüzüm. Biri sönüyor diğeri çıkıyor resmen. Doktora gidecegim fakat 1.5 ay sonra randevum. Cilt ürünlerim de bitti. O arada kullanmak için urun arıyorum. Dermatolog bir arkadaşıma sordum, '3 marka da birbirine çok yakın aslında' dedi.

Bu üç marka arasında kullandiginiz, memnun olduğunuz var mı? Hangisini tercih etmeli? Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
lrp jel yuzumu biraz fazla kurutuyor, ama avene'in temizleme jeli o kadar degil. avene'in triacneal vazgecemeyecegim birsey. yine avene cleanance'dan bir emulsion'u gunduz kullaniyorum, ama bu ara nemlendiriciligi yetmiyor. bence avene cleanance serisini kurcalayin. bioderma - hic kullanmadim, maalesef.


  • e haliyle  (03.12.16 23:55:29) 
Doktora gitmek için 1.5 ay bekleme onlar fayda etmiyor.


  • ekaterina  (03.12.16 23:59:49) 
@e haliyle +1
göz çevresi nemlendiricisi hariç tüm yüz ürünlerim avene. cleanance serisini kullanıyorum ben de, memnunum.
yukarıdaki markalara muadil olarak babe'yi de ekleyebilirsin.
  • manuel mandalina  (04.12.16 00:00:58) 
3 markayı da kullanmış biri olarak kesinlikle en memnun kaldığım marka bioderma diyorum. avene'nin hiçbir ürününü uzun süre kullanamadım zaten, cildim inanılmaz feci reaksiyon gösterdi. la roche posay'ın ürünleri ise bana genelde ilk birkaç hafta iyi gelir ardından yine b.ka sarmaya başlar. ancak bioderma ile şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. son iki yıldır genel olarak bioderma'nın ürünlerini kullanıyorum.

yalnız ben böyle cilt ürünlerini her gün kullanmıyorum. eğer biraz sık kullandıysam hemen ara verip cildimi birkaç gün dinlendiriyorum ve cildime hiçbir şey sürmüyorum.
  • köstebek kurabiye  (04.12.16 00:08:04) 
sivilce sorunu varsa cildiginizin la roche posay effeclar duo yu oneriyorum. kisa surede sakinlestiriyor, bana cok iyi geldi. ayrica benim cildim de normalde sivilceli degil, donemsel bir seydi sanirim bu nedenle doktora gidene kadar kurtarir.


  • kassiopeia  (04.12.16 00:24:30 ~ 00:25:03) 
Sivilce tedavisi süren biri olarak avene yıkama jeli, bioderma hydro nemlendiriciyi akşam, sabah da la roche effaclar k kullanıyorum. Benim sivilcelerim bitti gibi stresli oldugumda 4er 5er geliyorlar o zaman da iki gün benzamycin üç gün isoterexin gibi cildimin yağlılık kuruluk durumuna göre nemlendiricinin üzerine sürüyorum.
Benim cildim karma bu arada.

  • jazzabel  (04.12.16 04:47:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.