[]

7 ayda 25 kilo

Dogru beslenme ve egzersiz programıyla 25 kg verebilir miyim 7 ayda? Temmuza kadar bitsin istiyorum bu mesele. 25 kg fazlam var tamamen. Ekstra tavsiyeleriniz olur mu vermek icin? Yas 33 cinsiyet Erkek




 
yapılmayacak iş değil ama kolay da değil, cidden inanılmaz disiplinli olmak gerek. ayda 3.5 kilodan biraz fazlasını vermen lazım. haftada 1 kilo verilir mi? başta, programına sadık kaldığın sürece çok rahat verirsin ama belli bir yerden sonra kilo verme hızın da düşer. yani 225 kilodan 200'e düşmek için harcaman gereken eforla 85'ten 75'e düşmek için harcaman gereken aynı değil. fark ettiysen ikincisinde aralığı 25 değil 10 kilo olarak tuttum.

ha ama 25 değilse 20 verirsin yani. doğru beslenme ve egzersizle 7 ayın sonunda istediğin sonucu alırsın, eğer boks maçı için belli bir kiloya ulaşmaya falan çalışmıyorsan. 7 ayda çoook şey yapılır vücutla.
  • der meister  (03.12.16 20:41:36 ~ 22:20:47) 
Kaç kilo olduğunuzu ne kadar zamanda aldığınızı bilmeden bir şey söylemek doğru olmayabilir ama net bilgi şu: haftada 1 kilo kalıcı ve sağlıklı verilen kilodur.
Spor yapın, düzgün beslenin, yağdan uzak durun, 7 ay çok uzun bi zaman harika şeyler olur bozmadan devam ederseniz ;)

  • megalomaniac  (03.12.16 21:04:15) 
biraz intermittent fasting, biraz yemek miktarını azaltma ve seçerek yemek, akşam yemeğini tamamen kesip akşamüstü 6 gibi yulaf ezmesi+yoğurt+meyve+kırılmış fındık veya ceviz(çok az miktarlarda)+tarçın, proteini birazcık arttırmak (çok az yiyordum öncesinde et falan, arttırınca aslında normal et yiyen birinin durumuna ulaştım bence), egzersizi maalesef bu saat uygulaması yüzünden yapamıyorum zifiri karanlıkta ama gün içinde hareketimi birazda olsa arttırdım (otobüsten bir durak önce iniyorum, hemen ofisin ordan otobüse binmiyorum vapura yürüyorum gibi), tatlı ve abur cubur alışkanlığımı kontrol altında tutmak (başta zorlanıyordum ama son 3 haftadır canımda çekmiyor ve ciddi bir iştah azalması mevcut), yatmadan önce kefir içerek 2,5 ayda hiç zorlanmadan 8 kilo verdim. ama yöntemi tam oturtmak biraz zamanımı aldı, malzemeleri almak, dışarıda olacaksam ona göre yanımda yulaf ezmeli yoğurdumu taşımak falan gibi. bir şekilde evde egzersize başlamam lazım, araştırıyorum doğru yöntemi bulmak için.


  • Phoebe  (03.12.16 21:14:57) 
çok rahat verilir. 25 kg vermeniz gerekiyorsa fazla kilolu birisiniz demek. bu da ilk 10- 15 kiloyu baya hızlı vereceksiniz zaten demek. gerisi de düzen disiplin ve irade.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (03.12.16 21:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.