[]

Smart tv + internet adsl var. Tv nasıl izlenir?

Web sitesinden açma değil kasttetiğim. Platform olarak var mı? Sadece internet kullanacak ve çanak olmayacak.




 
iptv olarak araştır. bazı smart tvler için uygulamalar var.


  • sutlu nescafe  (03.12.16 16:32:08) 
@sutlu nescafe peki bu Turkcell tv Apple TV ne oluyor?


  • iddaaci  (03.12.16 16:33:17) 
arada kutu olmasın gibi de düşündüm niyeyse.
turkcell tv ve tivibu ile çanaksız izleyebilirsin. apple tv daha çok film ve diziler için kullanılıyor benim bildiğim. ulusal kanallar yoktur yani.
digiturk play ve dsmart blu var bir de.
  • sutlu nescafe  (03.12.16 16:41:16) 
en temizi icinde Kodi (bkz: Kodi) bulunan bir tv box alip kullanmak. ornegin; www.aliexpress.com


  • lifeframe  (03.12.16 18:08:44) 
@lifeframe nasıl kullanılır? Kodi ne işe yarar? Bu cihaz bir çeşit dekoder mi?


  • iddaaci  (03.12.16 22:52:33) 
Bu cihazlar tv ye hdmi ile bağlanıp televizyona android işetim sistemi özelliği getiriyor. Bir android telefonda ne yapabiliyorsan bir klavye ve fare -ya da kendi kumandası yardımıyla aynısını tv de de yapabiliyorsun. Örnek vermek gerekirse YouTube da gezebilir chrome yükleyip internette dolaşabilirsin. Ya da kodı denen programı kullanıp televizyon izleme deneyimimi değiştirebilirsin. Kodi eklediğin pluginler sayesinde websitelerine girmeden oralardaki içeriği kolay kullanılan bir arayüzde sunuyor. Bunun yanısıra bir çok televizyon yayını da canlı izlemeye de fırsat veriyor. YouTube da bir kaç video izleyerek bu tarz android kutuları ve kodi Hakkı'nda daha geniş bilgi edinebilirsin.


  • lifeframe  (07.12.16 02:12:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.