[]

almanya'da torrent

şimdi burada torrent yasak, direkt ceza geliyor. yalnız bizim burada kabel deutschland hotspot çekiyor ve kullanabiliyorum, hızı da fena değil. malum, benim adıma kayıtlı değil, bildiğiniz starbucks'ın internetini kullanmakla aynı hesap olsa gerek. peki bunla torrent kullansam benim ceza yeme gibi bir ihtimalim var mı? yok sanki, ne dersiniz? zaten hep kullanmayacağım, sadece os x mavericks indirmek istiyorum, başka yerde bulamıyorum şu şeyi. kaldı ki yasadışı da değil aslında mavericks'i malum ortamlardan indirmek, zira bu güncellemelerin parasını çoktan verdik bilgisayarı alarak ama indirtmiyor pezevenkler.




 
Almanyada torrenti arada bir kullaniyorum. Deli gibi yardirmadiginiz surece sorun olmuyor. Ozellikle de guncel iceriklere dikkat ediliyormus diye duydum. Onun haricinde bir cok programı ofis vb torrentten indirdim. Ceza da gelmedi.bir kereden bir şey olmaz, zaten yanılmıyorsam once bir uyarı alıyorsunuz.


  • here we go  (03.12.16 01:39:01 ~ 01:40:32) 
ya baya yasak ve çat diye ceza geliyor. vpn tabii ki çözer de tek bi şey indirip bırakacağım aslında. burada film falan kiralama olayı var, güzel, samimi bir ritüel, onla hallediyorum filmleri. ama bu mavericks'i sadece torrent'ten indirebileceğim sanırım. bu yüzden de tek bi şey için vpn falan uğraşmak istemiyorum.

tamamdır here we go o zaman, indireyim gitsin. zaten ismime falan da kayıtlı değil, 30 dakikada bir yeniden login oluyorsun...vs. gerçi torrent onla çalışacak mı acaba, onu da merak ediyorum şimdi. deneyeyim bi bari.
  • philus  (03.12.16 01:39:55 ~ 01:43:21) 
son care trden biri drive falan upload etsin diyeceğim de artık kaç gün sürer orasını bilmem


  • here we go  (03.12.16 01:43:09) 
yalnız bu arada yukarda direkt purevpn reklamı çıktı. şu google da ne korkutucu şey he.


  • philus  (03.12.16 01:45:32) 
torrent yüzünden 970€ ceza ödemis biri olarak, kesinlikle tavsiye etmiyorum, degmez.


  • kimse  (03.12.16 02:10:16) 
var tabi. kapında alman polisi belirir ansızın.

amazon video var almanyada, netflixten çok daha iyi ve ucuz. yıllık 70€ ama içine amazondan alacağın her şey için bedava shipping, bedava spotify tarzı amazon music, netflixin daha iyisi amazon video var. hiç bir şey değil, üni bağıntılı email varsa 35 olmuş.
  • kurnaz  (03.12.16 02:45:50) 
Put.io


  • feel the blanks  (03.12.16 11:46:53) 
private trackerları takip etmiyorlar(veya edemiyorlar) diye biliyorum ben. Gidip thepiratebay'den indirme yani :p


  • noluyo yaa  (03.12.16 12:27:09) 
yalniz almanya'da bu sene basinda büyük tartismalar sonucu yasa degisti. starbucks'in internetinden ceza gerektiren bir sey indirdigin zaman bundan starbucks mesul olmuyor. o indirmeye yapan cihazi bulup ona ceza kesiliyor. O yol da kapandi yani haberiniz olsun


  • antopoloji kusu  (08.12.16 18:28:29) 
antopoloji kusu, teşekkürler bilgi için, iyi oldu bunu öğrendiğim. gerçi mavericks yerine yosemite yükledim doğal yollardan, şimdilik fena gözükmüyor.


  • philus  (08.12.16 19:34:04) 
hocam valla torrentten indirmek istediğinde eşler kısmından hangi iplerin upload(paylaştığını) ettiğini görebiliyorsun. paylaşan adam indiriyordur da zaten. dinamik ip'den nasıl mac adresine ulaşırlar da seni bulurlar fikrim yok ama becerebiliyorsan varsa dosya sitelerine yüklenmiş oradan download et.


  • blue eyes white dragon  (08.12.16 20:11:46) 
sl78, yasaktır herhalde. Yoksa teoride Mavericks de ücretsiz aslında.


  • philus  (09.12.16 01:19:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.