[]

Demet Akalın yerine Adamlar dinlemek beni entellektüel mi yapar?

Demet Akalın yerine Adamlar dinlemek beni entellektüel mi yapar ?

Evet ise Adamların entellektüel yapma sertifikası mı var ?

Hayır ise popüler olmayan, az bulunan, az bilinen entellektüel mi yapar ?

 
evet.
evet.

  • nigeo  (02.12.16 21:37:40) 
adamlar entelektüel yapmaz ama demet akalın daha çok yapmaz.


  • brakgn  (02.12.16 21:39:22) 
öncelikle entelektüel, tek l ile. sırf bunu bilmek bile seni entelektüel olma hususunda bir adım öne çıkarır.

ayrıca sırf entelektüel olmak/görünmek adına bir şeyler yapmaya çalışırsan bu seni normalinden daha az entelektüel yapar.

entelektüel, ingilizcedeki intellectual kelimesinden geliyor. oraya da latinceden bir yerden gelmiştir muhakkak. esas anlamı zekasını kullanan demek. demet akalın zeka kullandıracak bir ürün ortaya çıkarmıyor. bunu kötü anlamda söylemiyorum zira kadının amaçladığı şey de bu değil zaten. adamlar nedir bilmiyorum ama eğer az da olsa zeka kıvılcımı içeren bir şeyse evet, adamlar dinlemek ve sevmek entelektüel olma yolunda sana puan kazandırır.

şunu unutmamak gerek: entelektüel doğulmaz, olunur. bir de entelektüel olmak bir sanattır. entelektüeli altın kafese koymuşlar gibi bir şey daha vardı ama yeri değil.
  • knight of cydonia  (02.12.16 21:43:21) 
bir dönem müslüm gürses dinlemek bayağı bir durumken şuan orijinal bir durummuş gibi lanse edilmiyor mu? Postmodern dönemde neyin daha iyi yada bayağı olduğunu tartışmayalım artık. playing star again katılıyorum bilgi dışında seni hiçbir şey entelektüel yapmaz.


  • neymiş  (03.12.16 10:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.