[]

viski, cin, votka gibi içkilerin başta çarpmayıp bi anda çarpması

bunları içerken sık sık yerimizden kalkmayıp çişe mişe gitmediğimizden mi kaynaklanıyor?

bira ve şaraba nazaran soruyorum.


 
şarap da o kategoride bence. başta çarpmayıp bi anda geliyor etkisi. hepsini topluca değerlendirince de teorin doğru olabilir gibi geldi.


  • tiredpanda  (02.12.16 20:46:56) 
aslında düzenli olarak çarpıyor ama muhabbette anlamıyorsun her şey normal devam ettiği için. fiziksel bir mücadeleye girince(yürümek) işler yolunda gitmiyor tabi. bira içerken hiç olmadı 3 bira sonra bir tuvalete gidiyorsun zaten. o dakikadan sonra da yarım saatte bir devam ediyorsun. sürekli ölçüyorsun yani dengeni.


  • brakgn  (02.12.16 20:48:36) 
yavas icicen iste. o zaman hic bisi olmuyor.


  • superfluid  (02.12.16 21:02:17) 
hızlı içilen her içki adamı çarpar. beni 6 shot jagermeister çarpmıştı kadıköyde, hızlı içmiştim. en son sendeleyerek yürüdüğümü hatırlıyorum.


  • yikilmazhadi  (02.12.16 22:13:55) 
Beni de hiç biri çarpmıyor lanet olsun. Daha yüksek alkol içeren içkiler oldukları için sen daha az yani daha kısa sürede içerek daha çok sarhoş oluyorsun, normal.


  • Lim5  (02.12.16 23:44:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.