[]

Kefir Sorusu

Ben bu meretten kullanmaya karar verdim ancak anlamadığım bir husus var.

Ben her gün marketten alıp içemez miyim bunu? Yani dümdüz şişelenmişini alıp bardağa doldurup içsem olmuyor mu? İlla mayasını alıp evde mayalamam mı gerekiyor? Uğraşmak istemiyorum o işle, eğer kat be kat faydalı diyorsanız uğraşırım tabi de ne bileyim şişelenmişini almak varken...


 
Yok ya ben de bir ara arastirmistim. Hazir olanlari da gayet faydaliymis. Cok fark yokmus. Belki meyveli aromali olanlar fazla katki var diye tercih edilmeyebilir ama bu alanda bilen kişiler asıl her evde yapilan kefire guvenmeyin diyor. Kefir taneciklerinin bulundugu ortam vs cok onemli. O zaman hazir süt de icmeyelim. bence marketten rahatlikla icebiliriz.


  • aquarium  (02.12.16 12:42:38) 
aoc nin kefirine guvenebilirsiniz. hem tadi da cok guzel, ozellikle rutin olarak kefir tuketmeyen biri icin rahatlikla bir yemek sirasinda ayran niyetine tuketilebilir.
tatli niyetine tuketecekseniz, kefirix'in orman meyveli olani hayvani derecede guzel. tek sorun bir den fazla icmek isteyebilrisiniz, icinde seker oldugundan iyi bir fikir degil tabi.

  • mavicorap  (02.12.16 12:49:36) 
evde yaptığınla hazır aldığın arasında o kadar büyük fark oluyor ki, uğraştığına deyiyor.


  • babilbaligi  (02.12.16 13:32:32) 
Ben yeni içmeye başladım. İÇİM'in alıyorum iki gündür. Migros'ta indirimde bilginiz olsun.

AOÇ'yi önerdiler ayrıca. Ama kim uğraşacak diyerek bu yola başvurdum. Umarım faydasını görürüz.
  • teknikekip  (02.12.16 14:27:42) 
ben hazır kullandığımda mide bulantısı yaşamıştım ama doğalını hiç denemedim.


  • for day to break  (02.12.16 14:31:29) 
AOÇ ve altınkılıç markaları öneriliyor. İkisini de severek içiyorum, düzenli olarak.


  • manuel mandalina  (02.12.16 15:07:49) 
tadı daha güzel oluyor sadece evde yapınca. süte daha yakın bir tat. sağlık anlamında fark olacağını ben de çok sanmıyorum.


  • nathanieltroy  (02.12.16 15:12:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.