[]

abd uçuşu

İstanbul-new york direkt uçuşu için, en uygun uçuş saati nedir sizce?

ilk defa gidilecek, jetlag durumları için tavsiyleriniz nelerdir
son olarak da koltuk seçimi? :)


Teşekkürler

 
gece orada olacak şekilde uçmak en iyisi bence. gece 11-12 gibi gitmek istediğin yere varınca direkt uyuyorsun. sabah uyanınca saate direkt alışabiliyorsun. takip eden birkaç gün akşam 7-8 gibi uykun gelecek ama gece 11'e kadar dayandıktan sonra alışması çok kolay oluyor. asıl sıkıntı ordan buraya gelince bence.


  • himmet dayi  (02.12.16 10:54:58) 
Ben buradan öğlen gibi yola çıkıp (09:00 veya 10:00) aktarma vs. derken günbatımına doğru NY'a inmiştim. Hayvan gibi yorulduğum için yeme-içme-yerleşmenin ardından sonsuz bir uykuya dalmıştım.

Genelde B777 veya muadili ile gideceğin için koltuk aralıkları geniş, 10 saat boyunca illa birkaç kez kalkıp geri geleceğin için orta sıranın koridor tarafı iyidir bence. Dışarıyı izlerim diye düşünme, çok uzun olmayan bir zaman sonra okyanusa bakmaktan sıkılıyorsun :)
  • chicha  (02.12.16 11:19:45) 
asil sorun donus, duzenli olarak abdeye gidip geliyorum, donus gunu sonrasi mutlaka biraz bosluk birakin burada yoksa cok kotu oluyorsunuz. bir de oradayken gezerken tozarken insan yoruldugunu falan fazla anlamiyor.


  • mavicorap  (02.12.16 13:19:37) 
gün kaybetmek istemiyorsanız sabah 7 gibi uçuşlara bakın. saat farkıyls orada öğlen olursunuz gğn kaybetmezsiniz


  • oscar  (02.12.16 15:46:03) 
@himmet @dayimavicorap @siradan bir adam

Teşekkürler. Dönüşte bir hafta boşluk var sorun değil.
  • alcapon  (04.12.16 11:45:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.