[]

Tango için kadın partner

selamlar,

hali hazırda bir kursa gidiyorum ama haftada bir-iki saatlik dersle olacak bir şey değil. pek çok insan, ki kınamıyorum, bir iki figür öğrensem yeter mantığında.

bu dansı seven, azimli bir kadın partner olsa olsa buradadır. ya da nerededir diye sormuş olayım.

sevgiler.

 
adultfriendfinder.


  • ateistanbul  (02.12.16 03:53:39) 
Artvindeyim, ben gonulluyum.


  • thewizardofearthsea  (02.12.16 08:55:07) 
bingölde tanıdığım biri var. tango partneri arıyordu.

p.s. (bkz: şehir adı belirtilmemişse o şehir new york'dur)
  • babilbaligi  (02.12.16 09:25:32 ~ 10:47:46) 
(bkz: şehir adı belirtilmemişse o şehir istanbul'dur)

Ben tango da yapamıyorum, erkeğim zaten kardeşim, cevabımı silecekseniz yukarıdaki esprilere de el atın sevgili modlar.
  • chicha  (02.12.16 09:34:00) 
Haftada bir saatte tabii ki olmaz. Ama internette partner araman anlamsız, zaten bu şekilde bulabileceğini de sanmıyorum:) Pratiklere ve milongalara katıl. Herkes öyle öyle geliştiriyor kendini.


  • peggy  (02.12.16 09:41:13) 
iyi niyetli olabilirsin ama kafada direkt abazan imajı uyandı. böyle arama bence.


  • sir gawain  (02.12.16 11:23:51) 
bayağı önce tango dersi almıştım. erkeğin yönlendirdiği bir dans olduğu için "unutmuşumdur" demiyorum. zamanlar uyarsa belki arada eşlik edebilirim...

lokasyon önemli tabi ;)
  • holy diver  (02.12.16 15:55:58) 
çok güldüm, sağolun.

da buldum işte, holy diver. niye bu kadar kötümser ve negatifsiniz anlamakta zorlanıyorum. "3 erkek arkadaşız, 2-2 eşli tenis oynamak için bir erkek daha arıyoruz" deseydim aklınızda ne uyanacaktı :)

öpüyorum (aman aklınıza bişey gelmesin lasdkfj)
  • unbeknown the black  (02.12.16 16:18:23) 
selam,
adres verin geleyim.

s-media-cache-ak0.pinimg.com
  • güneyli çocuk  (02.12.16 16:57:03) 
@unbeknown the blak, bulmuşsun ok, belki görüşüp dans edebileceksin belki de olmayacak, yer, zaman vs bir sürü şey uyacak da uğraş dur.

Oysaki dediğim gibi milongalara gitsen 3-4 saat boyunca dans etmek için bir sürü partner bulabileceksin. Herkes o anda orada dans etmek, pratik yapmak için bulunuyor çünkü. Ayrıca ne kadar çok farklı insanla dans edersen tekniğin o kadar gelişir.

Milonga gibi her hafta sonu, istanbul'da en az 5-10 mekanda gerçekleşen etkinlik varken buradan partner aramanı anlamsız buldum. Negatiflik/kötümserlik değil, sana bu işin olurunu söyledim sadece. 3 senedir tango yapıyorum, gözlemim bu şekilde.

Kolay gelsin o halde diyeyim.
  • peggy  (02.12.16 17:25:35 ~ 17:31:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.