[]

westworld izleyenlere bir soru

-izlemeyenler için spoiler-

ya sözlükte okudum bu mib ile william aynı kişiler artık %100 eminiz tarzında şeyler yazmış insanlar ne alaka abi? hadi nişanlısının fotografı ortaya çıktı ama sadece buna dayanarak bi teori üretmek bana mantıksız geldi. bir şey mi kaçırıyorum acaba...


 
oha, 9.bölümü birazdan izleyeceğim ama şöyle bi google'da arattım, bu "farklı iki zaman çizgisi izliyoruz" muhabbeti doğruysa mantıklı. Yalnız onu da ben izleyerek anlayamazdım, dümdüz izliyorum yorumları okuyunca haaa olabilir belki dedim. Mib diyor ya "30 yıldır buradayım" falan diye, olabilir valla ama o kadar karıştırırlar mı ki diziyi? göreceğiz bakalım.


  • rodriguez2  (01.12.16 23:47:20) 
işte 2 farklı zaman çizgisi izlediğimiz de bir teori.

heralde benim gibi salaklar için 10.bölümde netleşir işler. ama diziyi sevmedim söyleyeyim. hbo eskiden daha sıkıydı (boardwalk, sopranos falan)
  • drystedb efficacious  (01.12.16 23:58:56 ~ 02.12.16 00:00:12) 
yarısında durdurup yazıyorum bunu, valla fotoğraf olay örgüsünde önce gösterildi, hani Dolores babasına veriyordu adam çıldırıyordu. Şimdi fotoğraf normal şekilde ortaya çıktığına göre öncesini izliyoruz şu an, yani bir şekilde bu adam fotoğrafı düşürecek ileride, 30 yıl sonraki Dolores bulacak. İki zaman çizgisi olayı gayet mantıklı geliyor şu an.


  • rodriguez2  (02.12.16 00:35:38) 
İki farklı zaman çizgisi olduğu kesin, ben üçüncüden şüpheleniyorum. En büyük kanıt william parka gelince gösterilen logodan farklı bir park logosu var. Ama mib william mıdır orası bence çok sıkıntılı. Olsa da şaşırmam olmasa da.


  • malwethiel  (02.12.16 01:44:49) 
spoiler yazmışsın ama kimin aynı kişi olduğu ilk satırdan okunuyor tşk..


  • freya  (02.12.16 09:09:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.