[]

Burger Sevenler buraya !!

Slm Galiçyalılar.

Burger derken,

Mc donalds veya Burger King gibi değil !!


Burger ateşinde pişen %100 Et kıyması ile yapılmış özel ekmeği, dolu dolu üzerinde erimiş cheddar peynirleri ve günlük taze sebzelerle yeşillendirilmiş kişiye özel burger ...

Günlük yaşamda görmeye pek alışık olmadığımız burgerlerden ve mekan konseptlerinden bahsediyorum.

Kişiye özel burger yapan mekanları ve Aradığınız lezzetleri yazar mısınız.?

Ayrıca hangi burgerci nasıl konsept ile müşterilerine verdiği hizmet gönlünüzü fethediyor.

 
burger lab vs.. türevleri ve bahsettiğin gibi pişirim yapan mekanları seviyorum. pişirim kadar mekanın görüşünü de beni çok etkiliyor. daha sakin ton renkler kullanan, duvarlarda güzel seçilmiş tablolar olan mekanları seviyorum. bir de müzik olayı önemli bu mekanlarda. bu konseptlere country veya folk müzikler çok iyi gidiyor.


  • steve rogers  (01.12.16 23:40:09) 
Buraya sormustum istanbula gidiyorum nerde hamburger yiyeyim diyr virginia angus Eminönü demislerde gittim yedim bugün baya güzeldi tavsiye ediyorum


  • nundu  (02.12.16 00:00:33) 
mekan adı vermeden, bir hamburgerciyi neden ikinci kez asla tercih etmediğimi yazayım madem ben de.
bir kere tek bi hamburgeri 30 tl'ye satılıp, kurabiye kadar olan hamburgerler out
eti de tenis topu gibi yapıp çiğ çiğ yediren mekanlar out :/
bir de patates çok önemli. patatesin yanına değişik ve bol çeşitte sos da çok önemli. sırf sosları güzel diye tercih ettiğim mekanlar var.
sonracığıma, hamburgerde çeşitlilik çok hoş, böyle mantarlı olsun rokforlu olsun değişik tatlar seçmek için bir sebep.

o değil de hamburger çekti canım :/
  • bir nick var benden iceri  (02.12.16 00:51:03) 
Kişiye özel kavramını anlamadım ama 4. Levent'teki Komşu Burger'de 4 sene önce yediğim cheeseburger uzun zamandır aradığım şeydi. Et, peynir, domates ve marul. Sadeydi ama lezzet mükemmeldi. Ekmek de çıtır çıtır. Patatesleri de dondurulmuş olsa da iyi kızartıyorlardı.

Sonra çoğu gibi, bunlar da bozdu. Porsiyon küçüldü, domates çıktı, minnacık marul. Patates de hamur gibi. Yine etleri lezzetli; kötü diyemem ama ilk yediğimde tadı apayrıydı.

Bir de eskiden (5-6 yıl önce) Gourmet Burger Kitchen vardı. Oranın pesto soslu, mozarellalı burgerini çok severdim.
  • kaportaci mahmut  (02.12.16 04:53:29 ~ 04:56:12) 
  • jadle  (02.12.16 05:38:38) 
@kaportaci mahmut

Kişinin damak tadına göre özenle hazırlanmış burger anlamında...


@jadle

Ben bu videoları aylardır izliyorum.
evde defalarca yaptım ama burger mekanlarının ambiyansı farklı oluyor. oralarda takılmak burger tecrübelerini tatmak, dinlemek, sohbet etmek apayrı bir olay !!
  • voyage  (02.12.16 05:59:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.