[]

Ölen kişi durumu

Agustos sonu ölen biri var. Şu an nedir durumu orda? Düşünmekten helak oldum.Beni çok etkileyen bi ölümdü. Çürüdü mü şimdi yani?




 
Allah sabır versin, o bedeninden ayrı simdi. çürüse ya da çürümese de bişiy farketmez. inancını bilmiyorum ama inanctan bagımsız konusma sansım yok, islam'a göre bir uykuda bizi bekliyor ahiret icin. cok da kısa gelecekmiş uykusu. kendini helak etme.


  • galandar kostumu  (01.12.16 23:07:48) 
kabir azabı falan yok mu islama göre? hristiyan inancına göre uyuyor şu an.


  • cekilmis gayfe  (01.12.16 23:14:46) 
  • belkider  (01.12.16 23:20:08) 
@cekilmis gayfe bi susar mısın basubadelmevt ağlıyor şu an.

Durumu inancına göre değişir. Net söyleyebileceğim evet çürüdü ve fiziksel olarak hiçbir şey hissetmiyor. Gerisini kimse bilemez.
  • Lim5  (01.12.16 23:21:04) 
çok arabesk gelecek ama bir kişi ancak onu seven/hatırlayan son kişi de onu unuttuğunda ölür.
bunun dışında fiziksel olarak ne olduğunu soruyorsanız, artık bedeni ile işi yok. ekosisteme dahil olmaktan başka hiçbir işlevi olmayan bir et parçasından ibaretiz hepimiz öldüğümüzde.
ama yine de acı veriyorsa çürüdüğünü düşünmek, belki bir ağaç bir bitki olarak hayata döndüğünü düşünün, zira bizim kalıntılarımız besliyor aslında bitkileri vs.
  • bir nick var benden iceri  (01.12.16 23:28:38) 
Ben mezar kavramini gereksiy bulan biriyim, muhtemelen tam curumemistir.

Olum hayatin bir parcasi, cok takilmamak gerek, hepimiz olecegiz, 1800 lu yillarda dogmus sadece bir insan kaldi dunyada.
  • kurnaz  (01.12.16 23:34:00) 
islama göre durumu merak eden varsa yasin 51-54'u kontrol etmesi yeterli olacaktır.


  • galandar kostumu  (01.12.16 23:36:17) 
m.youtube.com

link'i playlist'ten veriyorum ki, diger video'lari da izleyip biraz kafa dagitin.
  • ateistanbul  (02.12.16 04:00:15) 
Herkes asıl mıntıkasına döndü. Ölüm falan yok, bu olaya "ölüm" deyip ölüme ise yok oluş, çürüme anlamlarını yükleyen biziz.

Beden aslına döndü, topraktandı zaten toprağa dönüştü. Ruh ve/veya can da (tam olarak ayırt edemediğim için böyle diyorum) birer enerji çeşidi oldukları (5 duyurumuzun algılayamadığı veya farkında olamadığı birer enerji çeşidi oldukları) için o hallerine geri döndüler veya bedenden sıyrılınca açığa çıktılar.

Hiçbir şey yokken var olmaz, varken yok olmaz. Bizim algılarımız eksiktir, sınırlıdır.
  • yaren  (02.12.16 07:41:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.