[]

sık kullanmadığım mail adresi

beyler bayanlar şimdi şöyle bir sorunum var. benim bir mail adresim var, bu mail adresini boktan işler için kullanıyorum. işte mesela vaktiyle annem facebooktan okey oynasın diye bu mail adresinden fake hesap açmıştım, ücretsiz vpn'ler için mail adresi istendiğinde bunu yapıştırıp geçiyordum. bu sebeple gelen başka mailleri spam oldukları sebebiyle pek önemsemiyordum. geçen hafta falan dikkat ettim ki bir tane embesil amerikalı bu mail adresini baya baya kullanıyor. her yere bunu veriyor falan. geçmişe doğru gittim, çocuğunun okul grubundaki velilerle iletişime vermiş, arkadaşına vermiş arkadaşı düğün fotoğrafı göndermiş, bazı satın alma onayları, faturalar, çekin hazır gel allar falan.

kafayı yicem. ben bunu bu adama nasıl şey edeyim.

direkt mail adresini vermesem de şöyle ipucu vereyim, life with louie denen çizgi filmde louie'nin yumurtasına verdiği adın direkt kendisini almıştım. adamın adı da bu sanırım. nabayım ben?

 
adı gelen faturalara göre aynı hocam, uzantı da gmail zaten. baya baya bir sıkıntı var gibi.


  • zoque  (01.12.16 23:08:57) 
gmail hesabini kesin almistir diye millet atiyordur. ama mail atan adam ama su hesaba atmistik da der. bence adama soyle cunku sen de guzel bir abimize benziyorsun. hatta cok degilse gozune carpan eki olan mailleri forward et. belki adam sundan mail gelmis mi ya diye bir sey falan sorar eakiyle ilgili. iyilik yapiver.


  • sparkle kiddle  (01.12.16 23:21:42) 
@sparkle abi elimde hiçbir verisi yok ki. yani nasıl ulaşayım, nasıl bulayım bilemedim. fb'den tam o fatura üzerindeki isimle aynı isimde birini buldum ama, arkadaş olarak ekleyemiyorum, mesaj attım o da others'a düşer muhtemelen. bakmaz-görmez büyük ihtimal, kaldı ki dönecek olsa ben de görmem gibi.

atıyorum @outlook haline ulaşayım diyorum ama o da başka biri çıkar tümden boka sarar diye çekindim.

olmadı dostane mail atanlardan birine diyeceğim ki uyarsın, isterse reel mail adresini versin yönlendireyim hepsini.

neyse aro hocam ikinizden de.
  • zoque  (02.12.16 00:07:26) 
Ben de jenerik bir ismin adsoyad gmail adresini kullanıyorum, bu isme sahip onlarca kazma her yere benim email adresimi veriyor. Bunlardan biri de doç. dr. mesela. Öğrencileri sürekli bana email atıyor. Önceleri email atıp söylüyordum. Şimdi bıktım artık direk engelliyorum email atanları. En kötüsü mesela garanti bankasından kredi kartı ekstrem geldiği için engelleyemiyorum. Bir sürü alakasız adamın ekstresi de bana geliyor. Gerizekalı kurumsal firma yazılımcıları bu adresleri doğrulamayı akıl edemiyor.


  • creepy  (02.12.16 00:17:51) 
bence her gelen maile cevap olarak penis fotoğrafı atın. illaki olay olur adam da herkesi uyarır, birdaha gelmez.


  • brakgn  (02.12.16 00:21:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.