[]

bu yaşadığım şeyin adı nedir?

hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım.

bu aralar yoğun stres içindeyim ve bütün zihnen gerçekten çok yoruluyorum. eve geldiğimde başımı kaldıracak halim olmuyor.

her neyse.

yatakta uzanmış müzik dinliyordum, boş boş tavana bakıyordum. sonra tavanda gözüme bir şey çarptı. uzun, siyah bir şeydi. hareket etti gibi oldu. sonra gözlerimi çevirdim, hareket ediyordu. ama şöyle düşünün, bir tane kısa, bir tane de uzun ince siyah çubuk var, aralarında kısa bir ip var gibi, hareket ediyorlar.

kalktım, baktım hareket ediyor. yavaş yavaş sağa doğru sanki bir ağa bağlı gibi gidiyor. örümcek herhalde dedim. yatağa çıktım, bu baya hareket ediyordu.

ama böyle bir şey görmemiştim daha önce.

sonra odadan çıktım, geri geldim, bi baktım kartonpiyerdeki ufak bir çatlakmış. dokundum falan baya çatlak bu. ama az önce hareket ediyordu resmen.

tabi ben bi tuhaf oldum. ulan az önce baya baya hareket ediyordu, sağa doğru yavaş yavaş gidiyordu. yorgunluktan mıdır, nedir? doktora falan mı gitsem?

 
ek olarak şöyle de bir şey var.

son bir yıldır belki de, sanki beynim benliğime darbe yapmış gibi. yaptığım hiçbir şeyi hissetmiyorum, hiçbir şeyden zevk almıyorum.

insanlarla konuşurken sanki ben içeride hapsolmuş biri gibi izliyorum da beynim konuşuyor gibi. yürürken, yemek yerken.. en sevdiğim yemeklerden bile zevk almıyorum artık. en sevdiğim hobilerimden..
  • tosiba  (01.12.16 21:07:23) 
dün ayakabılıktaki ayakkabı kutusunu kedi olarak gördüm


  • grid  (01.12.16 21:09:16) 
Bi tek bana oluyor sanıyordum ben de. Tavandaki noktaları örümcek sanıyodum, hatta yürüyorlar mı diye kendimce sınır belirliyodum, baktım o sınırdan hiç ilerlememiş ben bi karaltıyı, deliği örümcek sanıp yürüyor gibi görmüşüm meğersem.
Ben de merak ettim şimdi acaba bi adı var mı?

  • dijalli  (01.12.16 21:14:52) 
haha, yalnız değilim :)


  • tosiba  (01.12.16 21:15:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.