[]

bana tur rotasi belirleyelim mi?

Selam,
Yillik iznimde bir arac kiralayip dolasabildigim kadar turkiyeyi dolasayim diyorum, daha once pek gezip gorme imkanim olmadi,
Simdi,
İstanbuldan cikis yapacagim ve 8-10 gunum oldugu dusunulurse, nasil bir rota tawsiye edersiniz? Amac mumkun oldugunca cok yol katedip bir o kadar yer gormek?
Konaklama cok onemli degil, dandik pansiyonlarda falan da kalinabilir?
2.soru:
Bir tur organizasyonu ile gitmek icap ederse en genis kapsamli tur ne olabilir? Ege/akdeniz turumu, kafadeniz turumu, yoksa akliniza gelen daha genis kapsamli turkiye turlari var mi?
Tesekkurler, gercekten kafayi dagitmaya fena ihtiyacim var cengolar:))

 
kar geliyor. akdeniz - ege turu diyorum. hatta karia yolu denen rotayı yürüyerek katetmek gibi bir hayalim var.


  • zgrydn  (01.12.16 15:00:12) 
akdeniz-ege +1.
edirne üzerinden geçip feribotla çanakkale'ye geçersiniz. hatta edirne'nin içine uğrarsanız(selimiye, karaağaç, sağlık müzesi(1488 yılında kurulan çok hoş bir yer)) sizi birkaç saatliğine gezdirebilirim geleceğiniz gün yoğun olmazsam. tabi ciğer falan ısmarlarsınız herhalde(sinyal) :D neyse çanakkale'nin içini gezebilirsiniz güzel yerleri çok. ister bursa'ya geçersiniz isterseniz izmir'e hareket edersiniz çanakkale'den. muğla(sarsala koyuna ve datçaya uğrayın)-fethiye-antalya(özellikle olimpos) en son da isterseniz bir adana'ya gidip kebap yiyip dönersiniz.

  • golgi aygıtı  (01.12.16 16:01:46) 
Ben karadeniz diyorum, bu mevsimde karadeniz çok keyifli oluyor daha yapraklarda tam dökülmedi, yağmuru karı karadenize çok yakıştırıyorum, istanbul çıkışlı beypazarı safranbolu amasra(ki sonbaharda gidip aşık olmuştum) ordan şehir şehir trabzona kadar gitmek isterdim senin yerinde olsam. yaylalarda kaybolurdum, tam mekan olarak ets jolly gibi turların karadeniz turunda nerelere uğradıklarına bakabilirsin.

bonus: sonbahar filmi autumn izlenebilir karadeniz kar uyumu için
  • eja  (01.12.16 16:06:11 ~ 16:07:41) 
ben kapadokya,göreme civarları derim. kar yağdığında bir başka güzel oralar. ege taraflarına gelip, buraların kuru soğuğunu çekeceğine git kar manzarasının tadını çıkar,bu mevsimde konaklamada uygun oralarda, çok uygun fiyata peri bacası odasında bile uyuyabilirsin.


  • denef  (01.12.16 16:46:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.