[]

Günde 2 spor

Sonunda isten ayrıldım,boş vaktim çok.20 kg fazlam var. Sabah yüzme aksam fitness yapsam agır mı olur 6 gün haftada? Ne dersiniz?




 
sabah fitness akşam yüzme yap.

ağır olmaz. yeter ki fitness yaparken üst üste aynı hareketleri yapma. yani bir gün göğüs+kol çalıştıysan, ertesi gün sırt+arka kol yap. sonraki gün bacak+karın yap. sonra başa dön vs.

akşamları yüzmek de fitness sonrası vücuduna iyi gelir.

tabi dememe gerek yok ama, en önemlisi beslenme dikkat edeceksin.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (01.12.16 13:11:16) 
yeni başladıysan ya da uzun bir aradan sonra yeni başladıysan istesen de ikisini birden yapamazsın zaten. çok aşırı kilon var yüzmeden ziyade fitnessla başla 3 ay kadar haftada 4 gün fitness-ağırlık yap. bunun sonunda haftada 2 gün de yüzmeye başla bu iş huzur içinde çözülür.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (01.12.16 13:12:28) 
Diyetin iyi değilse o 20 kiloyu bu şekilde veremezsin, önce diyet gelir. Zira yeme kontrolü sağlamadan antrenmanlara bu şekilde yüklenildiğinde daha çok yeme isteği oluşuyor, o da kilo vermeyi büyük ölçüde engelliyor. İkincisi, ağır olmaz ama sürdürülebilir bir linear ilerleme her zaman daha avantajlı olur. Mike Mentzer şöyle demiş: "Ya çok çalışırsınız, ya adam gibi çalışırsınız." Yani haftanın altı günü sabah yüzme akşam ağırlık çalışmak sürdürülebilir bir şey değil. Ben olsam haftanın üç günü ağırlık çalışır 2 gün yüzer haftasonunu da boşa çıkarırdım. Fakat çalışma yaptığım günlerde de olabilecek en ağır şekilde çalışırdım. Diğer türlüsü 1 ay sonra vazgeçmene neden olabilir.


  • angelus  (01.12.16 13:29:20) 
sporun yanında aldığınız günlük kalori ve yağ miktarınıza dikkat ederseniz 6-7 ayda verirsiniz bence kilolarınızı. tabi aşırıya kaçarsanız daha hızlı da verirsiniz fakat doktorlar bunu tavsiye etmez eminim. ilk 2 hafta haftanın 3 fitness, 3 günü yüzmeye gidin bence. ardından dediğiniz tempoda yapın. muhtemelen bundan öncesinde çok fazla hareket etmediğiniz için bunu söylüyorum birden bire vücuda yüklenmek pek iyi sonuçlar doğurmaz. mutlaka haftanın 1 günü yağsız et, 1 günü ızgara balık, 1 günü ızgara tavuk tüketmeye çalışın. hem böylece sağlıklı kilo verirsiniz hem de vücudunuz şaşmamış olur. oturup yarım kilo tavuk yemeyin tabi ayarını iyi tutturun :D


  • golgi aygıtı  (01.12.16 16:42:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.