[]

Aşık oldugunuz kisi

Biriyle beraberse ve bu kisi hayat görüsü, tip vs olarak o kisiyle pek uyusmuyorsa, nasıl hissedersiniz? Zaten pekte uygun degil yakında biter, cok takmam mi dersiniz? Veya tam olarak uyumlu biri olsa daha cok mu yaralanırsınız? Tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim.




 
Sen daha önceden asık olmussun, o kisinin hayatına sonradan biri girmis.Godosluk mu sence? Olamaz mı yani?


  • basubadelmevt  (30.11.16 21:45:40) 
Daha önceden aşık olduysan tamam kabulümdür:)


  • suicides underground  (30.11.16 21:53:44) 
burada kadinlarla erkeklerin yorumlari eminim cok farkli olacaktir.

baskalarinin iliskileriyle ilgilenmiyorum.
  • e haliyle  (30.11.16 22:10:40) 
başıma gelmişti benzer bi durum. adam kitap kurdu, ateist, entelektüel falan. bi dönem birbirimizden hoşlanmış, gelecek hayalleri kurmuştuk üstünkörü. sonra geçtik gittik. çok sonra bi baktım sevgili yapmış ve kız bambaşka kafalarda, dindar, kitapla kültürle alakası yok, bi de bambaşka bi siyasi görüşte. kendine bunu mu yakıştırdın diye mesaj atmıştım. hatta benden hoşlanan bundan nasıl hoşlanır çüş diye düşünmüştüm. sonuçta yazıklayıp, bi süre sonra biteceğine kesin gözüyle bakıyor, başkası adına utanıyorum yani. :D


  • jalapeno  (30.11.16 23:35:26) 
eskiden çok umursardım, başkasıyla birlikteyse aklımdan çıkarırdım derhal, velhasıl namuslu zamanlarımdı. sonra çok şükür bu kalıplarımdan kurtuldum. eğer ilgime karşılık veriyorsa takmam biriyle birlikte olmasını, ayrılırlar bir aşamada ne olacak. ama peşinen söyleyeyim aynı şeyin benim de başıma gelebileceğinin bilincindeyim, geldi de. neticede serbest piyasa ekonomisi bu gönül işleri.


  • miss antartika  (01.12.16 19:33:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.