[]

şeytanla konuşmak

www.youtube.com

yarıldım arkadaşlar. trollemek için aramıştık eskiden teşhis için bile 1000 lira istemişti. beğenme oranına bakın videonun. İnsanlar nasıl bu kadar aptal olabilir?

22:28

30:00-32:00

arası şov :D şeytanı tokatlamak nedir yaaa

 
izledim şimdi. yorum yapamıyorum. oha.


  • reavelyn  (30.11.16 17:42:55) 
52:45 hahaha şimdi gördüm Tayyip hakkında da konuşuyor şeytan.

54:20 Hdp yorumu da geldi :D
  • kanzuk seni yiyeceğim arslanım  (30.11.16 17:48:05 ~ 17:50:11) 
ben biraz baktım tamamen izlemedim. bu, işinin ehli olan abi sen kimsin derken gider yapıyor aslında. kimsiniz lan siz, der gibi. ama şeytan anlamıyor. ben şeytan falan diyor. hemen kontra yapması lazım normalde. ama anlamamış. türkçe ile ilgili bir problem var.

bir gün izleyecek şeytan bunları. tek tek bulacak sizi, benden söylemesi.
  • windowsguvenlikduvari  (30.11.16 17:48:20 ~ 17:48:39) 
Hahakhaskd şeytanla muhabbet ettim bugün.


  • peggy  (30.11.16 17:56:51) 
bunlar kafayı farklı şekilde bozmuş insanlar muhtemelen 50 iqlular hatta troll olabilir bunlar ama dinde böyle bi olay var. musallat olayı da var. sözlükte anlatılmıştı bi hikayede.

bu ülkede psikologlar bile bazen biz bişey yapamıyoruz bi hocaya okutun diyor. yani bi olayı olabilir gerçekten. plasebo etkisi bile olabilir ama işe yarıyor mu yarayabiliyor yani.

ama bunu konuşanlar ve aralarında yayanlar kesinlikle geri zekalı. çünkü 1 duyup üzerine 1de kendi koyup anlatıyor. böyle olunca saçma sapan aslı olmayan şeyler çıkıyor.

ama bunu iş olarak falan yapanlar kesinlikle mal ya. dolandırıcılar.
  • freetakilir  (30.11.16 19:38:13 ~ 19:39:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.