[]

kızı bir yerlere davet etmek

bir kız var bizim üniversitede. öyle çok görüşme imkanımız olmuyor ama tanışıyoruz yani. internet üzerinden de yazışıyoruz 3 4 gündür filan. neyse ben bu kıza dün öğleye yakın mesaj attım akşam ders sonrası işin var mı diye(kız 2. öğretim dersleri akşam oluyor, o gün de biraz erken bitiyordu dersi). yemeğe davet edecektim. hemen cevap vermedi 1 saat sonra verdi. kızlarla buluşacaktım dedi. hemen cevap vermemesi beni kuşkulandırdı. acaba acele mi ettim bir yerlere davet etmekte? bundan sonra napayım? mesela kahvaltıya filan mı davet etsem?

ekleme: direk yemekten bahsetmedim sadece dersten sonra işin var mı diye sordum.
mesajı görmeme ihtimali yok, gördü de geç cevap verdi.
bir de gerçekten arkadaşlarıyla buluştu. bu kısmı güzel haber :)

 
seveceğini bildiğin bir etkinliğe davet et bence, sevdiği müzik grubu olabilir,izlemekten keyif alabileceği bir film,oyun vs. daha önce satır aralarında söylenmiş, üstünde durulmamış bir ayrıntı olsun bu hem ona karşı ne kadar ilgili olduğunu göstermiş olursun hem de beraber anınız olur. üniversiteden bi arkadaşım pilli bebek konserine bilet almıştı, paylaşımlarımdan hareketle sevdiğimi düşünmüş. güzel hareketti ama olmadı. yani olmayınca da olmuyo. rast gelsin :)


  • denef  (30.11.16 15:30:40) 
ağırdan al, acele etme. Bir kaç güne kadar zaten yine bir fırsat çıkar. Zaten yazışıyoruz da diyorsun, rahat ol.


  • Coolius  (30.11.16 15:54:28) 
Kuşkulanacak bir şey yok. Birkaç gün sonra kahvaltıya ya da başka bir aktiviteye davet edebilirsin.Ben aynı gün akşam olmasına yakın görüşelim mi gibi davetlerden pek hoşlanmıyorum, sanki yapacak bir şey bulamamış da son anda beni yokluyor gibi geliyor. Ama bu benim fikrim belki tam tersini düşünenler de vardır.


  • lunedi  (30.11.16 16:45:31) 
bence yeni davet teklifini o yapsın, sen değil.


  • jalapeno  (30.11.16 16:58:18) 
Abi yemek ne direk? Çok amerikan filmi izlemişsiniz denef +1 ama bence görüşelim falan de direk bi yere çağırmak zorunda değilsin az relax olun


  • Take it away honey  (30.11.16 17:02:01) 
bence bir süre konuşun öyle bir yerlere davet et. kızın tarzını falan çözersin biraz.


  • muslugubozukhayrat  (30.11.16 17:07:05) 
bence yüzyüze konuşmak her zaman daha iyidir.hem daveti reddetme ihtimali azalır.ikna edersin bir şekilde.


  • mungojerry  (01.12.16 00:21:49) 
yemek fazla ciddi bence, kahve içmeye davet et. daha rahat, daha samimi :)


  • cezzar dede  (01.12.16 22:52:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.