[]

Bugüne dek yaptığınız

en büyük fedakarlık nedir?




 
20'li yaşlarımı aileme bakarak geçirmek.


  • blatta hiberna  (29.11.16 22:14:49) 
kendim olmak.

paradoksal gelebilir, ama ahlakli olmaya calismak, diye acabiliriz.

cenemi kapali tutmak, diye daha da acabiliriz...

bugun fenayim, daha yazmayayim.
  • e haliyle  (29.11.16 22:18:40) 
o kırılır, bu kırılır, aman o üzülmesin diye diye kendimden ödün verip yapacaklarımdan, hedeflerimden, planlarımdan vazgeçmek.
"yine yapar mıydın?" diye soru sorulsa "zaten hala yapıyorum" derim. çünkü aptalım.

  • m e b  (29.11.16 22:23:08) 
senelerce gece gündüz oynayıp, uğruna 2 sene boyunca gece 2-3'lerde uyanıp antremanını yaptırdığım ve gırla para harcadığım TR'nin sayılı erepublik hesaplarından birini oyunu bırakmak adına tanımadığım birine hibe etmem.


  • desdinova  (29.11.16 22:30:54) 
Kedimi eski sevgilimin himayesine bırakmak. Hâlâ acısını ve özlemini (kedinin) yaşıyorum.


  • BuddyGuy  (29.11.16 22:47:32) 
Aileme yük olmamak için şehir dışındaki çok daha iyi üniversiteleri tercih etmedim ve tüm öğrencilik hayatımı bursumla yetinerek tamamladım. Mezun olur olmaz da ideallerimi erteleyerek onlara destek olmak için hemen iş hayatına girdim. Önceleri üzülüyordum ama üzerinden zaman geçince attığım her adımın beni doğru bir yere getirdiğini fark ediyorum ve pişman değilim. Aile en önce gelmeli her zaman, doğru yapmışım.


  • neferkitty  (29.11.16 22:49:52) 
5 aydır her gece 2 saatte 1 (bazen saat başı) uyanmak. bazı geceler hiç uyumamak, hayatını kendine göre değil de küçücük bir bebeğe göre yaşamak.


  • sta  (29.11.16 22:55:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.