[]

Günde 1den fazla kez tuvalte çıkan var mı?

Katı tuvaletten bahsediyorum. Katı veya büyük. her neyse.


Benim yeri geliyor , 3 bile oluyor.

Olay şöyle gelişti. 1-2 yıl önce spora başladım. SPor sırasındaç ok yediğim için daha çok boşaltım arttı. SOnrasında spora araverdim, hala devam etmiyorum. Kasların bir kısmı duruyor. Ama spor yaptığım zamanki kadar da yemiyorum.

Kasları filan mı atıyor, nerden çıkıyor bu kadar öğün :D

diğer olay, veganım da çoğu veganda yok gördüğüm böyle bir şey. Ya da farketmedim.

www.reddit.com

buraya göre de benim gibi olanlar var ama b enim olay spordan sonra başladı. VÜcudun yapısını bozdum belki günde fazladan 1 öğğün bile yediğim oluyordu.

 
benim de bazen 2-3 oluyor


  • senolll  (29.11.16 20:04:57) 
Benim 3ü 4ü geçer, evde hep oturuyorum klozete o yüzden pek bir ayrımı kalmadı benim için epey zamandır.


  • Adramelekhh  (29.11.16 20:12:20) 
Hocam çok afedersin ama minimum 4 kere çıkıyorum. Gayet fitim.


  • rajaz  (29.11.16 20:25:28) 
2-3 kere iyidir. 1 kere yada 2 günde bir gidenlerde kabızlık ve ilerleyen zamanlarda hemoroid kaçınılmaz gibi birşey. gelince yapacaksınız en sağlıklısı bu


  • cheers for fears  (29.11.16 20:25:30) 
Benim de 1 den çok ama evde zaman geçirmeye başladıysan ve Spor yapıyorsan ister istemez artıyor.bir problem olduğunu düşünüyorsan dışkı rengine bak en iyi belirleyici odur


  • birdposing  (29.11.16 20:34:38) 
Problem yok gibi, sadece sayıya takılmıştım da vegan olmayanlarda da olabiliyorsa, normal bir şy.

cheers in dediğini istemsiz olarak yapmaya başlamışım. En fazla 20 30 dakika tutuyorumdur. GElince gidiyorum. Bir yandan kötü gibi, tutabilme yeteneğini azaltıyor. cheers in bahsettiği gibi sağlıkllıysa güzel tabi.
  • Cursed Chico  (29.11.16 20:44:57) 
kefir ve turşu suyu tüketiminizi artırarak bağırsak floranızı düzenlemeyi deneyin.


  • kullanıcı adı  (29.11.16 21:46:02) 
Erkeklerde günde 3, kadınlarda günde 2 defa "barsak hareketi" olur. Bu hareket sonucunda normalde tuvalete çıkılır. Modern hayata uyum sağlarken bu alışkanlık bozuluyor çoğu kişide, ama normal sayılar bunlar.


  • harzem  (29.11.16 21:49:52 ~ 21:50:06) 
kucuk ve sik ogunler neticesi, bence...


  • e haliyle  (29.11.16 22:01:09) 
normalde günde bir ama arada günde iki - üç olduğu da oluyor.


  • inheritance  (30.11.16 09:40:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.