[]

Uyku döngüsü uygulamaları

Bu tip akıllı telefon uygulamalari işe yariyor mu ? Uykunun belli evrelerinde hafif anında uyandirip kolay uyanmayi sagliyormus falan. Ben denedim de en ufak etkisi olmadi. Var mi kullanip memnun kalan ?




 
Ben de bir ara sıkıntıdan neye saracağımı şaşırıp denedim. Sinir stres sahibi oldum, ikinci gün sildim.
Belki de sabrın sonu selamet ama bilemiyorum.

  • naberabi  (29.11.16 14:50:58) 
denedim memnun kalmadım alakası yok. sleeptimer'dı programın adı.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (29.11.16 14:57:31) 
benim telefonun kendisinden var bu özelliği. bir iki sefer denedim memnun da kaldım ama uyku düzeni olmayan birisi olarak gereksiz geldi kullanmak kapattım sonra.


  • golgi aygıtı  (29.11.16 15:29:23) 
sleepcycle diye bişi denedim. bence gerçekten çok işe yarıyor ve acayip memnundum. ama gece yatarken uygulamayı açık tutman ve telefonunu da gece boyu şarjda bırakman lazım. bu da pilimin ömrünü yemeye başladı bi ay içinde. sırf bu yüzden de kullanmıyorum artık.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (29.11.16 15:33:04) 
Yaramıyor. Bir de üstüne gece boyunca telefonun elektromanyetik alanını beyne maruz bırakmak var.


  • kaportaci mahmut  (29.11.16 15:36:16) 
@istanbul ben de onu denedim cok onerilmis diye. Ama normal alarmdan farki olmadi. bir seyi yanlis mi yaptim bilemedim ki. Tam olarak nasil kullandiniz ve alarmdan once mi uyandirdi ?

@kaportaci mahmut ben de rahatsiz oldum o olaydan. Telefonu yataga birakmak hic hosuma gitmedi.
  • aquarium  (29.11.16 15:40:50) 
@aquarium nasıl yani, normal alarmdan farkı yok derken tam söylediğiniz saatte mi uyandırıyor? ayarlardan uyanma evresi'ni değiştirin? 30 dakika gayet yeterli oluyor. ben sabah 7 ye kuruyordum, 6.30 ile 7 arası bi saatte uyandırıyordu. bir de uyumadan hemen önce açın uygulamayı ve kapatmayın. telefonu söylediği gibi şarja koyun ve yatağın başucunda tutun. aklıma başka bişi gelmiyor.

öyle mucizeler beklemeyin tabi "günde iki saat uyuyacağım bütün gün dinç takılacağım" falan değil :) sadece uyanmayı kolaylaştırıyor.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (29.11.16 19:23:29) 
@istanbul yok mucize beklemedim tabi de aynen ilk iki seferde tam alarm saatinde uyandirdi. Bu gun biraz onceydi sanirim ama uyanamadim erteledim surekli kalkmayi beceremedim yani :D sorun bende sanirim. Yani kolay uyanma olayini gerceklestiremedim bir turlu. Ayarlarina bakayim bi tesekkur ederim.


  • aquarium  (29.11.16 23:12:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.