[]

Kablolu Vidalama Makinesi

Odama çalışma masası yaptım ama vidalama makinemiz dandikmiş meğerse, elle sıkmak zorunda kaldım hep. Şimdi de dolap yapacağım, sonradan masaya raflar maflar bir şeyler ekleyeceğim.

Madem bu işe girdik, şöyle güçlü bir vidalama aleti bakıyorum. Limitim 150 TL. Kullanıp önerdiğiniz bir marka model var mı?

(Kullanmadığınız vidalama makinelerinize de talibim ayrıca. [İstanbul])

 
black&decker geliyor a101 aktüel ürünlere. 89,95 tl iyi ürün.

www.a101.com.tr
  • kaichi  (29.11.16 00:28:22 ~ 00:29:26) 
matkapla vidalama farklı şeylerdir. matkapta tork ayarı olmadığından belli bir güce gelince durma özelliği yoktur bu nedenle biraz fazla basarsanız düğmesine vidayı öbür taraftan çıkarır.

bu sektörün kaliteli markaları bosch(mavi), devolt, hitachi, makita, metabo'dur.

ama bunlar daha çok endüstriyel kullanıma uygun olduğundan pahalı kaçabilir.

bir alt segment dersen black&decker veya bosch(yeşil)olabilir. mobilya için iş görür ama ufak bir atölyem var, ben bunu arada kullanacağım dersen bir üst segmentten bir ürün seçmeni tavsiye ederim.
  • sos fistik olsun mu  (29.11.16 10:25:44 ~ 10:27:16) 
Evet ya, matkaba takmıştım zaten ama delip geçecekti suntayı neredeyse.


  • inawen  (29.11.16 10:41:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.