[]

Apple e-posta şifresi

Arkadaşlar apple.com'dan yeğenim telefon aldı ama açtığı heaap şifresini unuttu ve telefonu resetleyeyim derken kilitlendi şimdi parolayı istiyor ama icloud şifresini sıfırlamaya çalıştığında girdiği telefon numarasını kod göndermek yerind hesabınızı kurtarma işlemi yapılıyor diyor yaklaşık 15 gündür. Apple çalışanları da kesinlikle yardımcı olamıyor. Fatura istemelerine rağmen gönderilen e-faturayı kendilerine gönderdik ama kabul etmediklerine dair birkaç gün sonra mail geldi.

Sürekli arıyoruz "size o mail şifresi gelecek ama ne zaman bilmiyorız" diyorlar. Basılı fatura gönderilememiş durumda sadece e-fatura gelmiş onu da kabul etmiyorlar. Telefon da günlerdir kapalı. Ne yapmalı? Yani bir eposta şifresi unuttum kısmı bu kadar zor ku ya allasen? Ben gmail'imi aktif edince adamlar bana 2 günde döndü. Bunların elinde telefon numarası, fatura filan var göndermiyorlar ve hesap da o an açılmış kıytırık br hesap sadece şifre unutulmuş :/

Yeğenim bu durumda ne yapmalı? Apple Tr yardımcı olmaktan çok uzak. Telefon her şey yeğenimin adına.

 
Two factor authentication aktif Apple ID'sinde, Recovery yapıp üç dört gün bekleyecek ve SMS veya mail ile gelen yönergeleri takip edeceksiniz.

Sonra da tekrar standart Apple ID'ye çevirmek gerekir Apple ID'yi...


Geçmiş olsun!
  • osmanyueksel  (01.12.16 02:16:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.