[]

İstanbul bitti, tükendi mi?

Eminönü'nden saat 17:50'de bindiğim İETT otobüsü şu an itibariyle (19:47) Haşim İşcan geçitinde. Yenikapı metroya ulaşmaya çalışıyorum. Pertevniyal Lisesi önündeki geçidi su basmış. Bunca süredir arada kalan, ilerleyemeyen ambulanslar da var. Ve de Eminönü'nde otobüs beklerken baştan ayağa ıslandım yağmurda. Ey İETT otobüs saatlerini organize edemiyorsun bari yağmurda sığınabileceğimiz duraklar yap. Bu akşam bir kamera olaydı da çekseydim Eminönü'ndeki trajediyi.




 
aynen öyle, bekle daha pertevniyal'in önüne 5 saatte geleceksin.


  • fragile lady  (28.11.16 19:49:52 ~ 20:05:02) 
evet geçen sene bitmişti


  • gates  (28.11.16 19:51:20) 
bitti bitti, çoktan bitti. hiçbir güzelliği yok artık. ha boğazda yalın varsa, önünde de teknen varsa belki bir şekilde zevk alırsın da onun dışında eziyet. ya da şehrin dışında izole bir hayat yaşayacaksın. o da istanbul'da yaşamak olmuyor zaten pek.


  • philus  (28.11.16 19:58:43) 
o geçit neresiymiş diye baktım da oha yürüsen çok daha hızlı varırdın zaten. Tam nereye gidiyorsun bilmiyorum ama o aralık hep öyleyse Eminönünden Sirkeciye yürü, tramvay ya da metro ile yoluna devam et otobüse tekrar binebileceğin son noktaya kadar.

cevap olarak da, 18 milyonluk şehir mi olur olm ülkedir o olsa olsa :D ama şu var buralı akrabalarım olsa da ben de dışarıdan gelip yerleşenlerdenim, Türkiye'de başka şehir zor ama bi burs bulup yurtdışı düşünüyorum inşallah. Ama dönersem döneceğim yer yine İstanbul.
  • rodriguez2  (28.11.16 20:00:34 ~ 20:02:38) 
tükeneli yıllar oluyor da yeni müdahalelerin durumu iyileştirmek yerine daha da rezilleştirmesi problem.
bu akşam -çok şükür evdeydim- sırf meraktan trafik yoğunluğuna baktım 18.30 gibi, %82'ydi. her yer kilit ve düzelmesi mümkün değil bu kafalarla.

  • asisamus  (28.11.16 20:32:45) 
Bitik Şehir istanbul. buna en iyi gidecek müzik Broken Cityden open.spotify.com


  • douglas  (28.11.16 20:53:18) 
Bu havada eminönünden Yenikapıya IETT ile gidiyorsan kusura bakma ama hafiften sadistmişsin.Metro var, Tramvay var.


  • turkuaz  (28.11.16 20:55:09) 
turkuaz haklı ben hep transit taşıt kullanırım. hadi bari metrobüse bin..


  • douglas  (28.11.16 21:07:06) 
İstanbul artik sadece mecbur olanlarin ya da yogun saatlerde yasamak zorunda olmayanlarin yasadigi bir sehir, benim patron vardi mesela, trafikten yirtmak icin aksam 5 te trafigin olmadigi yonden ise gelirdi, gece on bir de isten cikardi, o trafige uymazdi yani, trafigi kendine uydururdu, boyle bir lux lazim.


  • alttaraf  (28.11.16 22:14:01) 
istanbul şu an batmış ve uzun bir süre de bu bataklıktan çıkamayacak maalesef


  • kotakotkota  (28.11.16 22:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.