[]

baş ağrısı

dun aksam uzeri 4ten beri basımın sag tarafına bir agrı girdi ve hala agırmakta. icerden dısarı dogru ani cıkıslar oluyo ve feci halde canımı sıkmaya basladı. gece yatınca gecer sandım ama gece bile uyurken uyandırdı serefsiz. sorun ne olabilir? migren falan mı yoksa? ( biri oyle dedi de ) ayrıca basımdan ara ara boynuma bile etki etmeye basladı.




 
valla onu bilemem de bir arkadaş baş ağrıları kafadaki kılcal kanamalardan olur dedi...
bence koş bi hastaneye hajı...

  • neoyazin  (19.12.09 13:54:14) 
migren olması ihtimali var tabi
günün çok yorucu geçmiş veya rakamlarla çok uğraştığın bir işin varsada baş ağrısı olur aç kaldığında olur (bende öyle oluyor) bir apranax fort patlat bakalım ne olacak

bide nezle filan olduysan çok burnunu çekincede yapar öyle
  • pposeidon1  (19.12.09 13:55:56 ~ 14:14:42) 
ağrı kesici aldın mı?


  • cedric  (19.12.09 13:56:31) 
sinüzite de benziyo biraz aslında.


  • drink the stars  (19.12.09 14:08:50) 
bi dun aksam 5 gibi, ondan sonra gece yatarken bi de bugun sabah olmak üzere 3 tane farklı agrı kesici aldım ama gecmedi, matematik ogretmeniyim sayılar falan derken :) simdi tansiyon olcturdum 9.5 12 cıktı sanırım yuksekmis biraz. limonlu su ictim aksama kadar gecmezse doktora gitmeli en iyisi. saolun cevaplar icin.


  • therevo  (19.12.09 14:15:10) 
uyurken beni uyandıran,
suresi bazen bir haftayı bulan
bas agrısından muzdariptim doktora gittim ve ışığa karsı duyarlılıgı oluyor mu dedi hayır dedikten sonra tehşis psikolojik oldu.
  • ilkdefa  (19.12.09 15:47:17) 
yaş ve cinsiyet belirtirseniz tıbbi sorularda daha accurate bir tahminde bulunabilirim. kulağa küpe olsun da :))

öncelikle ağrı kesici aldın mı? aldıysan ağrıda bir miktar da olsa azalma oldu mu?
( migrene ağrı kesiciler kesinlikle fayda etmez, triptan kullanmak gerekir)

bu ağrı daha önce hiç yaşamadığın tarzda şiddetli bir ağrı mı_ bir efordan sonra mı başladı? ( spor, cinsel aktivite vs...)
(Subaraknoidal kanama riski nedeniyle)

bunlar değilse bıçak saplanır gibi başlayıp arada arada şimsek çakar tarzda mı devam ediyor?
( migren tarzı),

2. basamak ağrı kesicilerden etol fort öneririm eğer bu kesmiyorsa zaten ya migrendir ya da SAK. o yüzden bir doktora gidip kafa filmi ve gerekirse tomografi çektirmeniz faydanıza olur. zaten bir nörologa da beyin cerrahına da gitseniz bunu çektirecek hemen size. geçmiş olsun.
  • kendal  (19.12.09 16:16:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.