[]

İmplantın maliyeti ne kadar?

Merhabalar, implant tedavisi fiyatlarının yüksekliği acaba maliyetinden mi kaynaklanıyor yoksa buradan elde kârdan mı? Teşekkürler.




 
Maliyetini vb bilmiyorum, gercekten bir fikrim yok. Ama dis hekimliginde cok ince iscilik oldugunu lutfen unutmayin. Cok emek veriliyor.


  • kuehles blondes  (28.11.16 14:27:09) 
bin dolar civarı tanesi bunun ayrıca kaplaması var değişiyo cinsine göre


  • suwat  (28.11.16 15:41:13) 
Ben izmir'de azı dişi için 400 Euro vermiştim. 8 ay kadar önce. Diş hekimi fiyatı malzeme türünün belirlediğini söylemişti. Ancak implantı kendimiz uygun fiyatlı alıp takamayacağımıza göre işçiliğin de fiyatın en az %50 sini oluşturduğunu düşünüyorum.


  • faithless  (28.11.16 16:00:31) 
maliyeti değişken tabii ki. 400 euro iyi kalite implantlar için ortalama fiyattır. bu implantın alışı. satışından da kar diye bir şey yok. onu diş deposu yapar, alır ve satar.

hekim dolgudan kar eder mi? etmez.

hekim parasını yaptığı işte alır, malzeme al-satından değil. diş fırçası satın alırsan hekimden o zaman de üründen kar ediyor diye.

fiyat yüksek değil bence de, fiyatı neyden kaynaklanıyor dersen, implant ücreti, genel sarf malzemesi ücreti, hekim ücreti, işin zorluğu, kullanılan greft,membran vb. ürünlerin maliyeti.
  • bir ileti paylastim  (28.11.16 16:07:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.