[]

anadolu üniversite açıköğretimde okuyorum sınav yerimi değiştimek

istiyorum ama aması var işte. kadıköy de oturuyorum
ilk önce kartal yazdım çünkü liseyi de o taraflarda okumuştum.mahalleleri biliyorum diye düşündüm. yanılmışım.o kadar ücra okullara yolladı ki.bir kere 4 km yürüdüğümü biliyorum. altında araba da olmayınca zor oluyor tabi.
şimdi kadıköy yazayım diyorum ne dersiniz diye danışayım dedim.aöf kadıköy sınav merkezi yaparsam en uzak nereye yollar?


 
yani tahmin edilebilir bir şey mi o bilmiyorum ama ben göztepe'de merkezi bir yerde girdim mesela. En uzak bostancı olur sanırım. uzak yerlerin çoğu ataşehir'e falan bağlandı.


  • whoosie  (28.11.16 13:27:51) 
@whoosie hadi yapıyorum o zaman bu sefer de böyle olsun


  • çılgındünya  (28.11.16 13:36:52) 
kısmen benzer bir durumdayız.

önceki mezun olduğum aöf maceramda sınav merkezini kartal yazmıştım. ev küçükyalıda.

beni uğur mumcu yakacık, aydıntepe alabildiğine yolladılar.

sonra kadıköy yaptım. ataşehir göztepe kadıköy civarına geldi.

bu sene yeniden kaydoldum ve kadıköy yaptım. acıbadem ve bahariye çıktı. abim kartal yaptı. aynı yerde oturuyoruz. ona maltepe çıktı.

şimdi maltepe çıkıyor ne iyi diyerek ben de kartal yapsam uğur mumcularla, kartallarla, tuzlalarla uğraşamam.

kadıköy olsun en fazla ataşehir olur ters olarak. ulaşımı merkezi en azından.
  • eeb  (28.11.16 13:37:05) 
Kadıköydeyim, hasanpaşada oturuyorum. İlk iki yıl fikirtepe göztepe gittim geldim, son iki yıldır malşallah örnekler esatpaşalar yolu olmayan okullara gönderip duruyorlar. Kadıköyde düzgün merkezi bi okulda sınava girmedim 4 senedir.


  • bir nick var benden iceri  (28.11.16 14:34:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.