[]

Bağış yaparak hediye almak

Malum yilbasi yaklasiyor. Hediye vermeyi seven bir insan olarak bu bahaneyle hediyeler alacagim etrafimdaki insanlara. Ama hediye aldigimda karsiliginda iyi bir amac ugruna katkim olsun istiyorum.
Urunlerin gelirini bu sekilde kullanan siteler var mi?



 
Losev market vardi.


  • la rana  (28.11.16 01:12:02) 
tema vakfı aracılığıyla; arkadaşının adına ağaç dikebiliyorsun. bence başa gelebilecek en güzel hediye.

www.tema.org.tr
  • kral lear  (28.11.16 05:09:09) 
Çağdaş yaşamı destekleme derneğinin de pek güzel hediyelikleri var. Ben kitap fuarında birkaç çeşit aldım, yılbaşında dağıtacağım eşe dosta.


  • fraise  (28.11.16 08:18:20) 
Unicef hayat veren hediyeler var. Lösev dükkan var (ben her yıl takvimlerimi ordan alırım). Wwf hayvan evlat edinme imkanı var bir de bildiğim.


  • Aman Sen de  (28.11.16 08:36:14) 
Eksikte kaldım, belki arkadaşınızın adına bir okula bilim teknik dergisi üyeliği yapmak istersiniz :)

www.eksiduyuru.com
  • dessy  (28.11.16 09:12:26) 
kitap okumayı seven arkadaşınız varsa bana bi' şey olmaz* kitabını hediye edebilirsiniz. pozitif yaşam derneği'ne gidiyor parası.

*www.dr.com.tr
  • nathanieltroy  (28.11.16 12:46:53 ~ 12:47:44) 
Zaten ben ve arkadaslarim doguda cok iyi olmayan sartlarda ogretmenlik yapiyoruz ve elimizden geldigince gucumuzun yettigince ogrencilere ve cevre halka destek oluyoruz. Hatta bize destek olacak hayirseverlere vs ulasmaya calisiyoruz. O yuzden bagis ya da burs gibi seyler yerine karsiliginda ani olarak kalacak bir sey olsun istedim hediyede. Gelen onerileri degerlendirecegim. Sag olun.


  • meteorzede  (28.11.16 16:51:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.