[]

Ben sıkıldım artık

Gençler 30 hatta 31 yaşındayım. Erkeğim.

Son 1 senedir bana saran kadınlar ya dul ya çocuklu ya da evli ve çocuklu.

Ben niye bu kişilerin hedefiyim?

İşimde gücümde tabiri caizse bu durumlara mahal vermemek için at gözlüğü takmış gibi davranıyorum.

Kimseye altında bir şey aramasın diye selam dahi vermiyorum.

Artık bu yaştan sonra böyle mi?

Yani yaşımı da çok gösteriyor sayılmam. Anlamadım.

Var mı tavsiyesi ya da yorumu olan?

 
yaşlandık hacı yaşlandık:)
senin yaşlardayım. yakın yaşta iletişime geçtiğim kadınların çoğu evli.

  • kfk  (27.11.16 23:36:22) 
31 yaş cenabetliği yasıyorsun.d


  • pis isler muduru  (27.11.16 23:47:08) 
Türkiye şartlarında normal bu. Herkes bir halt varmış gibi erkenden evleniyor sonra da yirmili yaşlarının sonunda boşanıyor. Sadece sana denk gelmiyor yani bu kişiler.


  • köstebek kurabiye  (27.11.16 23:59:32) 
yaşımızda eşek kalmadı farkındaysan :)) gayet normal dul denk gelmesi.


  • cekilmis gayfe  (28.11.16 01:30:44) 
30lardan sonra oyledir derler. Bu yastan sonra iliskilerde muhabbet "sen hayatin sillesini nasil yedin?" diye baslamali. 30 lara gelince insanlarin defteri Lise universite yaslarindaki gibi beyaz degil, bir yasanmislik oluyor; evlenmeler bosanmalar, umutlar baglanmis dibe cokmus uzun iliskiler, yasin / baskinin getirdigi aceleyle panikle iliski ararken yapilan yanlislar vs. Zor olmali yani.


  • robokot  (28.11.16 02:30:39) 
Sevgili eeb, seni görmüş biri olarak 30 durmuyorsun valla. Biraz da stalklamıştım sonrasında sanırım hayata da erken atılmıştın. İşinden kaynaklı çevren de farklı oluyor. Biraz da edendi tipli birini bulunca kadınlar sakin bir hayat istiyor olabilirler.
İlla birini istiyorsan hayatında aradığın özelliklere göre ortamlara girebilirsin. Ne bileyim muhafazakar olsun dersen Ebru kursu, azcık sosyal olsun dersen dans kursu gibi. Ya da o tarz sitelerde takılabilirsin.
Hatta fotoğrafçılıktan sonsuz bir ağ kurabilirsin.
  • cikolata selalesi  (28.11.16 06:09:26) 
Guven veren bir tipin vardir, yasadiklarini orada burada anlatmayacagini biliyorlardir.


  • thewizardofearthsea  (28.11.16 12:24:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.