[]

Migros'tan alınan kıyma

Merhabalar. Dün Migros'tan aldığım kıyma, bugün baktık ki bozulmuş. Eve gelir gelmez buzdolabına konmuştu. Twitter'dan müşteri hizmetlerine foto ile durumu anlattım. Sizde Nasıl bir yol izlerler? Bunun dışında o kıyma muhtemelen çöpe gidecek. Şu an bekletiyorum da. Acaba dışarıdaki hayvanlara versek problem olur mu onlar için? Direkt çöpe mi yoksa?




 
evet onlar için de sorun olur, direkt çöpe atın


  • pide  (27.11.16 21:26:26) 
migros yarın falan arayıp görüşme yapar. büyük ihtimalle mağazadan gidip bedelsiz olarak alabilirsiniz diyecekler.


  • sutlu nescafe  (27.11.16 21:29:04) 
kıymayı acık tezgahtan mı aldınız, kapalı gazlı paketlerden mi aldınız, bu önemli.
eğer açık et satılan tzgahtan aldıysanız zaten onun ömrü 1 gündür. gazlı, kapalı paketlerden aldıysanız bir şey cıkabilir.

  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (27.11.16 21:42:58) 
migros sattığı ürünün arkasında duruyor. bir problem yaşamazsın, büyük ihtimalle fiş isterler senden ve gösterdiğin vakit yeni kıymanı verirler. (para iadesi de yapıyorlar da kıyma için yapılır mı bilemedim.)

geçenlerde listerine'in kampanyalı setinden aldım. içinden şişenin ağzına takılacak pompa ve ölçü bardağı çıkması gerekiyordu. bardak çıktı, pompa çıkmadı. gittim dedim içinde pompa yok, kadın direkt aldı ürünü ve reyondan yenisini alabilirsiniz dedi. böyle çok anım var migros ile, vallah güveniyorum çocuklara.
  • knight of cydonia  (27.11.16 21:44:15) 
başıma tavukta geldi aynı şey. şikayet bıraktım. mağaza müdürü aradı ertesi gün. ürünü atın dedi. yenisini verelim veya prasını iade edelim diye teklif ettiler.


  • delidir yakalayin  (27.11.16 21:45:53) 
Kıymayı yeni çekti öyle verdi. Son kullanım tarihi 28i olarak gözüküyor zaten. Mobilde olduğum için foto yükleyemedim.


  • hede hodo  (27.11.16 21:55:22) 
bayramda et aldık. eve bir geldik leş gibi kokuyor. bizimkiler attılar ama 2 gün sonra aradılar şubeye gidip iade alabilirsiniz demişlerdi. migrosta sıkıntı yok.


  • pinman  (27.11.16 22:00:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.